Kunci Gitar Rodhsel - Ngungkap Roso

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : -G
         C F G C..G..

  C                      Em
seprono seprene.. aku ngarepke kowe..
F       G         C
 ketemu jaman semono kae..
Dm           G        E        Am
 ngampet tresnoku.. mikerke sliramu..
  F         G       C  G
bingung.. rosone atiku..

C                     Em
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
F          G           C
 mesem pas aku nyawang sliramu..
Dm       G              Em      Am
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 F            G      C
opo.. pancene kowe jodoku..

Int. F G C..

Reff :
         F
 tak tututi neng mburimu
         C
 tak barengi neng sandingmu..
 Dm     G             C     C7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         F
 kowe njawab karo mesem
         C
 nambahi aku kesemsem..
  Dm           G          C
 ono roso.. sakjroning atiku..

Musik : F G C C7
        F G Em Am
        F G..

C                     Em
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
F          G           C
 mesem pas aku nyawang sliramu..
Dm       G              Em        Am
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 F            G      C
opo.. pancene kowe jodoku..

Reff :
         F
 tak tututi neng mburimu
         C
 tak barengi neng sandingmu..
 Dm      G            C     C7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         F
 kowe njawab karo mesem
         C
 nambahi aku kesemsem..
  Dm           G          C
 ono roso.. sakjroning atiku..

          F
 ora nyongko ora ngiro
          C
 kowe langsung ngungkap roso..
 Dm          G
  pengen nyanding aku
      C               C7
 dudu nyanding wong liyo..

       F
 keputusanmu tak tompo
            C
 tak simpen neng njero dodo..
  Dm           G           C
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  Dm           G           C
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  Dm           G           F  G  C..
 ojo.. gandeng karo wong liyo..  oo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : -B
         E A B E..B..

  E                      G#m
seprono seprene.. aku ngarepke kowe..
A       B         E
 ketemu jaman semono kae..
F#m          B        G#       C#m
 ngampet tresnoku.. mikerke sliramu..
  A         B       E  B
bingung.. rosone atiku..

E                     G#m
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
A          B           E
 mesem pas aku nyawang sliramu..
F#m      B              G#m     C#m
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 A            B      E
opo.. pancene kowe jodoku..

Int. A B E..

Reff :
         A
 tak tututi neng mburimu
         E
 tak barengi neng sandingmu..
 F#m    B             E     E7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         A
 kowe njawab karo mesem
         E
 nambahi aku kesemsem..
  F#m          B          E
 ono roso.. sakjroning atiku..

Musik : A B E E7
        A B G#m C#m
        A B..

E                     G#m
ora tak kiro.. kowe lewat neng ngarepku..
A          B           E
 mesem pas aku nyawang sliramu..
F#m      B              G#m       C#m
 gemeter awakku.. luluh kabeh rosoku..
 A            B      E
opo.. pancene kowe jodoku..

Reff :
         A
 tak tututi neng mburimu
         E
 tak barengi neng sandingmu..
 F#m     B            E     E7
  tak takoni.. sopo jenengmu..

         A
 kowe njawab karo mesem
         E
 nambahi aku kesemsem..
  F#m          B          E
 ono roso.. sakjroning atiku..

          A
 ora nyongko ora ngiro
          E
 kowe langsung ngungkap roso..
 F#m         B
  pengen nyanding aku
      E               E7
 dudu nyanding wong liyo..

       A
 keputusanmu tak tompo
            E
 tak simpen neng njero dodo..
  F#m          B           E
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  F#m          B           E
 ojo.. gandeng karo wong liyo..
  F#m          B           A  B  E..
 ojo.. gandeng karo wong liyo..  oo..

Chord Rodhsel - Ngungkap Roso

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Rodhsel
  •