Kunci Gitar Ria Cantikka - Iki Ati Dudu Roti

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Am Em F E….

     Am          Em
ning ngarepku.. aku nyawang..
     F           C
kowe karo wong liyo..
   Dm            G
bergandengan.. tangan 
        C  E
bermesraan..

  Am        Em
loro atiku iki loro..
      F           C
tresnoku digawe cidro..
          Dm
wis cukup semene..
    G            C
aku tak mundur wae..

Int. Dm G C..

  C             G       Am  G
biyen janji setia karo aku..
  F           C         Dm     G
saiki we tego ngelarani a..ti..ku..

 F            G
isuk awan.. sore bengi..
  Em               Am
kowe.. sing tak perjuangke..
        Dm
nanging nyatane
      G        C    E
tresnoku kok duakne..

Reff :
  Am         Em
 iki ati.. dudu roti..
      F          C
 sing biso diremeki..
     Dm           G        C    E
 tresno iki.. tegane dikhianati..

  Am         Em
 iki ati.. dudu roti..
      F           C
 sing biso diremeki..
  Dm            G            C
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F..G….

  C             G       Am  G
biyen janji setia karo aku..
  F           C         Dm     G
saiki we tego ngelarani a..ti..ku..

 F            G
isuk awan.. sore bengi..
  Em               Am
kowe.. sing tak perjuangke..
        Dm
nanging nyatane
       G       C    E
tresnaku kok duakne..

Reff :
  Am         Em
 iki ati.. dudu roti..
      F           C
 sing biso diremeki..
     Dm           G        C    E
 tresno iki.. tegane dikhianati..

  Am         Em
 iki ati.. dudu roti..
      F           C
 sing biso diremeki..
  Dm            G            C    E
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

  Am         Em
 iki ati.. dudu roti..
      F           C
 sing biso diremeki..
     Dm
 tresno iki..
     G        C      E
 tegane dikhianati.. ho.. ho..

  Am         Em
 iki ati.. dudu roti..
      F           C
 sing biso diremeki..
  Dm            G            C
 ati iki mung pengen.. ditresnani..
  Dm            G            C
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm Dm D# Bb
        Gm Dm D#..D….

     Gm          Dm
ning ngarepku.. aku nyawang..
     D#          Bb
kowe karo wong liyo..
   Cm            F
bergandengan.. tangan 
        Bb D
bermesraan..

  Gm        Dm
loro atiku iki loro..
      D#          Bb
tresnoku digawe cidro..
          Cm
wis cukup semene..
    F            Bb
aku tak mundur wae..

Int. Cm F Bb..

  Bb            F       Gm  F
biyen janji setia karo aku..
  D#          Bb        Cm     F
saiki we tego ngelarani a..ti..ku..

 D#           F
isuk awan.. sore bengi..
  Dm               Gm
kowe.. sing tak perjuangke..
        Cm
nanging nyatane
      F        Bb   D
tresnoku kok duakne..

Reff :
  Gm         Dm
 iki ati.. dudu roti..
      D#         Bb
 sing biso diremeki..
     Cm           F        Bb   D
 tresno iki.. tegane dikhianati..

  Gm         Dm
 iki ati.. dudu roti..
      D#          Bb
 sing biso diremeki..
  Cm            F            Bb
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

Musik : Bb F Gm Dm
        D# Bb Cm F
        Bb F Gm Dm
        D#..F….

  Bb            F       Gm  F
biyen janji setia karo aku..
  D#          Bb        Cm     F
saiki we tego ngelarani a..ti..ku..

 D#           F
isuk awan.. sore bengi..
  Dm               Gm
kowe.. sing tak perjuangke..
        Cm
nanging nyatane
       F       Bb   D
tresnaku kok duakne..

Reff :
  Gm         Dm
 iki ati.. dudu roti..
      D#          Bb
 sing biso diremeki..
     Cm           F        Bb   D
 tresno iki.. tegane dikhianati..

  Gm         Dm
 iki ati.. dudu roti..
      D#          Bb
 sing biso diremeki..
  Cm            F            Bb   D
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

  Gm         Dm
 iki ati.. dudu roti..
      D#          Bb
 sing biso diremeki..
     Cm
 tresno iki..
     F        Bb     D
 tegane dikhianati.. ho.. ho..

  Gm         Dm
 iki ati.. dudu roti..
      D#          Bb
 sing biso diremeki..
  Cm            F            Bb
 ati iki mung pengen.. ditresnani..
  Cm            F            Bb
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

Chord Ria Cantikka - Iki Ati Dudu Roti

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ria Cantikka
  •