Kunci Gitar Paul Hendrawan - Balekno Bondhoku

Transpose:
Intro : Am F G C
        F..G….
        F..C..G..C….

       Am          F
kowe pengen duwe gelang
      C
tak tukokke..
             F
ngontrak lan manganmu
            C
aku sing mbayarke..
 Dm   
aku kerjo awan mbengi
     Am
nggo sliramu..
        F
malah karo lanang liyo
     G
kowe mlayu..

     Am            F
kowe pengen mobil anyar
       C
tak kriditke..
        F
pengen iso nyandang ayu
    C
tak salonku..
  Dm
kurang opo aku iki
     Am
ning sliramu..
       F          G         C   G
tapi malah gawe cidro ning atiku..

Musik : C..F..G..
        F G C..

Reff :
         C            F
 sawah warisan wong tuo
           Am
 wes entek-entekan..
          F          G       C    G
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         C         F
 ikhlas ati tak trimo
          Am      C
 kowe ninggal aku lungo..
      F              G      C
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

Int. Dm Em F F#m G..
     Am F G C
     F G C..G..

     Am            F
kowe pengen mobil anyar
       C
tak kriditke..
        F
pengen iso nyandang ayu
    C
tak salonku..
  Dm
kurang opo aku iki
     Am
ning sliramu..
       F          G         C
tapi malah gawe cidro ning atiku..

Musik : C..F..G..
        F G C..

Reff :
         C            F
 sawah warisan wong tuo
           Am
 wes entek-entekan..
          F          G       C    G
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         C         F
 ikhlas ati tak trimo
          Am      C
 kowe ninggal aku lungo..
      F              G      C    G
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

         C            F
 sawah warisan wong tuo
           Am
 wes entek-entekan..
          F          G       C    G
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         C         F
 ikhlas ati tak trimo
          Am      C
 kowe ninggal aku lungo..
      F              G      C
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..
      F              G      C
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m E F# B
        E..F#….
        E..B..F#..B….

       G#m         E
kowe pengen duwe gelang
      B
tak tukokke..
             E
ngontrak lan manganmu
            B
aku sing mbayarke..
 C#m  
aku kerjo awan mbengi
     G#m
nggo sliramu..
        E
malah karo lanang liyo
     F#
kowe mlayu..

     G#m           E
kowe pengen mobil anyar
       B
tak kriditke..
        E
pengen iso nyandang ayu
    B
tak salonku..
  C#m
kurang opo aku iki
     G#m
ning sliramu..
       E          F#        B   F#
tapi malah gawe cidro ning atiku..

Musik : B..E..F#..
        E F# B..

Reff :
         B            E
 sawah warisan wong tuo
           G#m
 wes entek-entekan..
          E          F#      B    F#
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         B         E
 ikhlas ati tak trimo
          G#m     B
 kowe ninggal aku lungo..
      E              F#     B
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

Int. C#m D#m E Fm F#..
     G#m E F# B
     E F# B..F#..

     G#m           E
kowe pengen mobil anyar
       B
tak kriditke..
        E
pengen iso nyandang ayu
    B
tak salonku..
  C#m
kurang opo aku iki
     G#m
ning sliramu..
       E          F#        B
tapi malah gawe cidro ning atiku..

Musik : B..E..F#..
        E F# B..

Reff :
         B            E
 sawah warisan wong tuo
           G#m
 wes entek-entekan..
          E          F#      B    F#
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         B         E
 ikhlas ati tak trimo
          G#m     B
 kowe ninggal aku lungo..
      E              F#     B    F#
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

         B            E
 sawah warisan wong tuo
           G#m
 wes entek-entekan..
          E          F#      B    F#
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         B         E
 ikhlas ati tak trimo
          G#m     B
 kowe ninggal aku lungo..
      E              F#     B
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..
      E              F#     B
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

Chord Paul Hendrawan - Balekno Bondhoku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Paul Hendrawan
  •