Kunci Gitar Mas Kribo - Jane Jodoku Nandi

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am Dm..G..

   C               G
ngalor ngidul macake necis
   Am               Em
ngalor ngidul golek gandengan
   F              C
di jodohne yo ora peneran
        Dm    G         C   G
mboso entuk.. malah kapusan..

 C             G
opo iki pancen nasibku
  Am           Em
jane iki yo ra karepku
  F             C
milah milih perawan ndeso
        Dm      G         C
malah luput.. dadi joko tuo..

Reff :
    F            G
 Gusti.. temokno aku
      Em          Am
 karo jodo sing tenan
        F       G         C
 amergo aku wes mumet tenana aa an.. 

   F        G
 jane.. jodoku nandi
     Em            Am
 aku wes bingung tenan
            F       G        C
 wes pengen rabi.. ora keturutan..

Int. Dm G..

 C             G
opo iki pancen nasibku
  Am           Em
jane iki yo ra karepku
  F             C
milah milih perawan ndeso
        Dm      G         C
malah luput.. dadi joko tuo..

Reff :
    F            G
 Gusti.. temokno aku
      Em          Am
 karo jodo sing tenan
        F       G         C
 amergo aku wes mumet tenana aa an.. 

   F        G
 jane.. jodoku nandi
     Em            Am
 aku wes bingung tenan
            F       G        C
 wes pengen rabi.. ora keturutan..

Musik : Am Em F C
        F C G..
        F G Em Am
        Dm G C..

Reff :
    F            G
 Gusti.. temokno aku
      Em          Am
 karo jodo sing tenan
        F       G         C
 amergo aku wes mumet tenana aa an.. 

   F        G
 jane.. jodoku nandi
     Em            Am
 aku wes bingung tenan
            F       G        C
 wes pengen rabi.. ora keturutan..
            F       G        C
 wes pengen rabi.. ora keturutan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm Em..A..

   D               A
ngalor ngidul macake necis
   Bm               F#m
ngalor ngidul golek gandengan
   G              D
di jodohne yo ora peneran
        Em    A         D   A
mboso entuk.. malah kapusan..

 D             A
opo iki pancen nasibku
  Bm           F#m
jane iki yo ra karepku
  G             D
milah milih perawan ndeso
        Em      A         D
malah luput.. dadi joko tuo..

Reff :
    G            A
 Gusti.. temokno aku
      F#m         Bm
 karo jodo sing tenan
        G       A         D
 amergo aku wes mumet tenana aa an.. 

   G        A
 jane.. jodoku nandi
     F#m           Bm
 aku wes bingung tenan
            G       A        D
 wes pengen rabi.. ora keturutan..

Int. Em A..

 D             A
opo iki pancen nasibku
  Bm           F#m
jane iki yo ra karepku
  G             D
milah milih perawan ndeso
        Em      A         D
malah luput.. dadi joko tuo..

Reff :
    G            A
 Gusti.. temokno aku
      F#m         Bm
 karo jodo sing tenan
        G       A         D
 amergo aku wes mumet tenana aa an.. 

   G        A
 jane.. jodoku nandi
     F#m           Bm
 aku wes bingung tenan
            G       A        D
 wes pengen rabi.. ora keturutan..

Musik : Bm F#m G D
        G D A..
        G A F#m Bm
        Em A D..

Reff :
    G            A
 Gusti.. temokno aku
      F#m         Bm
 karo jodo sing tenan
        G       A         D
 amergo aku wes mumet tenana aa an.. 

   G        A
 jane.. jodoku nandi
     F#m           Bm
 aku wes bingung tenan
            G       A        D
 wes pengen rabi.. ora keturutan..
            G       A        D
 wes pengen rabi.. ora keturutan..

Chord Mas Kribo - Jane Jodoku Nandi

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Mas Kribo
  •