Kunci Gitar Mahesa - Ilingo Aku

Transpose:
Capo fret 3

Intro : Am Em F G C -G/B
        Am Em F..G..

  C          Em
Umpomo kowe iso ngrasakke
    F                  G
kepiye rasane dadi awakku..
C           Em
pasti kowe ora bakal
       F                G
ngerti opo iku jenenge loro..

         Am       Em          F
Sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
G       Am           Em
nanging sing tak wedeni
  F               G
kelangan.. bahagiamu..

Reff :
            Am         Em
 Yen pancen tresno areke..
      F   G    C -G/B
 lalekno aku wae..
        Am        Em
 yen atimu di larani..
     F              G
 balio rene ilingo aku..

  C          Em
Umpomo kowe iso ngrasakke
    F                  G
kepiye rasane dadi awakku..
C           Em
pasti kowe ora bakal
       F                G
ngerti opo iku jenenge loro..

         Am       Em          F
Sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
G       Am           Em
nanging sing tak wedeni
  F               G  G E
kelangan.. bahagiamu..

Musik : Am Em F G C -G/B
        Am Em F..G..E

Reff :
            Am         Em
 Yen pancen tresno areke..
      F   G    C -G/B
 lalekno aku wae..
        Am        Em
 yen atimu di larani..
     F              G  E
 balio rene ilingo aku..

            Am         Em
 Yen pancen tresno areke..
      F   G    C -G/B
 lalekno aku wae..
        Am        Em
 yen atimu di larani..
     F              G
 balio rene ilingo aku..

Outro : G C

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : Cm Gm G# A# D# -A#/D
        Cm Gm G#..A#..

  D#         Gm
Umpomo kowe iso ngrasakke
    G#                 A#
kepiye rasane dadi awakku..
D#          Gm
pasti kowe ora bakal
       G#               A#
ngerti opo iku jenenge loro..

         Cm       Gm          G#
Sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
A#      Cm           Gm
nanging sing tak wedeni
  G#              A#
kelangan.. bahagiamu..

Reff :
            Cm         Gm
 Yen pancen tresno areke..
      G#  A#   D# -A#/D
 lalekno aku wae..
        Cm        Gm
 yen atimu di larani..
     G#             A#
 balio rene ilingo aku..

  D#         Gm
Umpomo kowe iso ngrasakke
    G#                 A#
kepiye rasane dadi awakku..
D#          Gm
pasti kowe ora bakal
       G#               A#
ngerti opo iku jenenge loro..

         Cm       Gm          G#
Sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
A#      Cm           Gm
nanging sing tak wedeni
  G#              A# A# G
kelangan.. bahagiamu..

Musik : Cm Gm G# A# D# -A#/D
        Cm Gm G#..A#..G

Reff :
            Cm         Gm
 Yen pancen tresno areke..
      G#  A#   D# -A#/D
 lalekno aku wae..
        Cm        Gm
 yen atimu di larani..
     G#             A# G
 balio rene ilingo aku..

            Cm         Gm
 Yen pancen tresno areke..
      G#  A#   D# -A#/D
 lalekno aku wae..
        Cm        Gm
 yen atimu di larani..
     G#             A#
 balio rene ilingo aku..

Outro : A# D#

Chord Mahesa - Ilingo Aku


Lihat semua :
  • Chord Mahesa
  •