Kunci Gitar Lovin Project - Aku Sadar Diri

Transpose:
Intro : C Am Dm G..

C                    Am
pertama.. kenal sliramu..
 Dm                G
ati iki.. langsung nandang rindu..
 Em                        Am
esem manmu ganggu awan lan bengiku..
  F                  G
kapan koe dadi konco uripku..

  C                   Am
sepurane aku ngrusak angen angenmu
  Dm                     G
nanging koe namung konco dolanku
    Em                  Am
aku wes urip mulyo karo wong liyo
    F                    G
aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

Reff :
     F            G
 aku mung isoh ngagumi..
     C   -Bm  Am
 ora isoh ndueni..
  F          G
 aku sadar diri..
      Am
 koe akeh seng nresnani..

   F        G
 mugo aku lilo..
     C   -Bm     Am
 koe karo wong liyo..
   F          G            C
 mugo ati ora tambah nelongso..

Int. F G C -Bm Am
     F G C..

C                    Am
pertama.. kenal sliramu..
 Dm                G
ati iki.. langsung nandang rindu..
 Em                        Am
esem manmu ganggu awan lan bengiku..
  F                  G
kapan koe dadi konco uripku..

  C                   Am
sepurane aku ngrusak angen angenmu
  Dm                     G
nanging koe namung konco dolanku
    Em                  Am
aku wes urip mulyo karo wong liyo
    F                    G
aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

Reff :
     F            G
 aku mung isoh ngagumi..
     C   -Bm  Am
 ora isoh ndueni..
  F          G
 aku sadar diri..
      Am
 koe akeh seng nresnani..

   F        G
 mugo aku lilo..
     C   -Bm     Am
 koe karo wong liyo..
   F          G            C
 mugo ati ora tambah nelongso..

Musik : F G C -Bm Am
        F G Am..
        F G C -Bm Am
        F G C..C-Bm

Am                Dm
 sepurane aku wes ono wong liyo
     F
aku ora nyongko..
    C
koe isoh tresno..

Am                 Dm
 terusno kabeh lakumu iku..
      F
aku rarep ganggu..
      G
aku rarep ganggu..

    F              G
mungkin.. lelakon iki..
    C        -Bm        Am
koe lan aku.. ra biso dadi siji..
               F
koe konco dolanku..
        G                C
nanging dudu.. konco uripku..

Reff :
     F            G
 aku mung isoh ngagumi..
     C   -Bm  Am
 ora isoh ndueni..
  F          G
 aku sadar diri..
      Am
 koe akeh seng nresnani..

   F        G
 mugo aku lilo..
     C   -Bm     Am
 koe karo wong liyo..
   F          G            C
 mugo ati ora tambah nelongso..

Outro : F G C -Bm Am
        F G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B G#m C#m F#..

B                    G#m
pertama.. kenal sliramu..
 C#m               F#
ati iki.. langsung nandang rindu..
 D#m                       G#m
esem manmu ganggu awan lan bengiku..
  E                  F#
kapan koe dadi konco uripku..

  B                   G#m
sepurane aku ngrusak angen angenmu
  C#m                    F#
nanging koe namung konco dolanku
    D#m                 G#m
aku wes urip mulyo karo wong liyo
    E                    F#
aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

Reff :
     E            F#
 aku mung isoh ngagumi..
     B   -A#m G#m
 ora isoh ndueni..
  E          F#
 aku sadar diri..
      G#m
 koe akeh seng nresnani..

   E        F#
 mugo aku lilo..
     B   -A#m    G#m
 koe karo wong liyo..
   E          F#           B
 mugo ati ora tambah nelongso..

Int. E F# B -A#m G#m
     E F# B..

B                    G#m
pertama.. kenal sliramu..
 C#m               F#
ati iki.. langsung nandang rindu..
 D#m                       G#m
esem manmu ganggu awan lan bengiku..
  E                  F#
kapan koe dadi konco uripku..

  B                   G#m
sepurane aku ngrusak angen angenmu
  C#m                    F#
nanging koe namung konco dolanku
    D#m                 G#m
aku wes urip mulyo karo wong liyo
    E                    F#
aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

Reff :
     E            F#
 aku mung isoh ngagumi..
     B   -A#m G#m
 ora isoh ndueni..
  E          F#
 aku sadar diri..
      G#m
 koe akeh seng nresnani..

   E        F#
 mugo aku lilo..
     B   -A#m    G#m
 koe karo wong liyo..
   E          F#           B
 mugo ati ora tambah nelongso..

Musik : E F# B -A#m G#m
        E F# G#m..
        E F# B -A#m G#m
        E F# B..B-A#m

G#m               C#m
 sepurane aku wes ono wong liyo
     E
aku ora nyongko..
    B
koe isoh tresno..

G#m                C#m
 terusno kabeh lakumu iku..
      E
aku rarep ganggu..
      F#
aku rarep ganggu..

    E              F#
mungkin.. lelakon iki..
    B         A#m       G#m
koe lan aku.. ra biso dadi siji..
               E
koe konco dolanku..
        F#               B
nanging dudu.. konco uripku..

Reff :
     E            F#
 aku mung isoh ngagumi..
     B   -A#m G#m
 ora isoh ndueni..
  E          F#
 aku sadar diri..
      G#m
 koe akeh seng nresnani..

   E        F#
 mugo aku lilo..
     B   -A#m    G#m
 koe karo wong liyo..
   E          F#           B
 mugo ati ora tambah nelongso..

Outro : E F# B -A#m G#m
        E F# B..

Chord Lovin Project - Aku Sadar Diri

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Lovin Project
  •