Kunci Gitar Lintang Chiara - Iseh Ngenteni Chord Dasar

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C  
Tak titipke roso
      F
kangenku ning sliramu..
  G
marang kerlip lintang
         C              -G/B
sing ono ning awang awang..
Am
nanging kabeh rosoku
      Dm
kabur kegowo angin..
   G                       C  F G
pancen tresno ra kudu nduweni..

  C
Saben wayah wengi..
       F
nganti kegowo ngimpi..
  G                      C -G/B
karo kowe sing tau ning ati..
  Am                  Dm
kudu piye maneh.. aku wes ora ngerti..
  G                     C
kabarmu kepiye nengdi saiki..

Int. Dm G C -F C

    F       G
Kucoba.. bertahan..
       Em        Am
dengan semua harapan..
       Dm                
namun aku ikhlas..
         G        G-Am G
ben dadi kenangan..

Reff :
         F      G           C
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     F           G            C
 gedene roso tak simpen neng ati..
           F        G
 kanggo sliramu tresno iki..
   Em            A
 raono sing ngganti..
     Dm          G          C
 aku neng kene.. iseh ngenteni..

Musik : Am..G..F..G-C-Dm-G
        Am..Em..F G C..G..

  C
Saben wayah wengi..
       F
nganti kegowo ngimpi..
  G                      C
karo kowe sing tau ning ati..
-G/B Am                  Dm
 ku..du piye maneh.. aku wes ora ngerti..
  G                     C
kabarmu kepiye nengdi saiki..

Int. Dm G       C
        ho.. oooo..

    F       G
Kucoba.. bertahan..
       Em        Am
dengan semua harapan..
       Dm                
namun aku ikhlas..
         G
ben dadi kenangan..

Reff :
         F      G           C
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     F           G            C
 gedene roso tak simpen neng ati..
           F        G
 kanggo sliramu tresno iki..
   Em            A
 raono sing ngganti..
     Dm          G          C
 aku neng kene.. iseh ngenteni..

         F      G           C
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     F           G            C
 gedene roso tak simpen neng ati..
           F        G
 kanggo sliramu tresno iki..
   Em            A
 raono sing ngganti..
     Dm          G          C
 aku neng kene.. iseh ngenteni..
       Dm      G        C
 tekan saiki.. ra iso lali..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G# A# Gm C
        Fm A# D#..

D# 
Tak titipke roso
      G#
kangenku ning sliramu..
  A#
marang kerlip lintang
         D#             -A#/D
sing ono ning awang awang..
C
nanging kabeh rosoku
      Fm
kabur kegowo angin..
   A#                      D#  G# A#
pancen tresno ra kudu nduweni..

  D#
Saben wayah wengi..
       G#
nganti kegowo ngimpi..
  A#                     D# -A#/D
karo kowe sing tau ning ati..
  C                  Fm
kudu piye maneh.. aku wes ora ngerti..
  A#                    D#
kabarmu kepiye nengdi saiki..

Int. Fm A# D# -G# D#

    G#      A#
Kucoba.. bertahan..
       Gm        C
dengan semua harapan..
       Fm                
namun aku ikhlas..
         A#       A#-C A#
ben dadi kenangan..

Reff :
    -D#  G#     A#          D#
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     G#          A#           D#
 gedene roso tak simpen neng ati..
           G#       A#
 kanggo sliramu tresno iki..
   Gm            C
 raono sing ngganti..
     Fm          A#         D#
 aku neng kene.. iseh ngenteni..

Musik : C..A#..G#..A#-D#-Fm-A#
        C..Gm..G# A# D#..A#..

  D#
Saben wayah wengi..
       G#
nganti kegowo ngimpi..
  A#                     D#
karo kowe sing tau ning ati..
-A#/D C                 Fm
 ku..du piye maneh.. aku wes ora ngerti..
  A#                    D#
kabarmu kepiye nengdi saiki..

Int. Fm A#      D#
        ho.. oooo..

    G#      A#
Kucoba.. bertahan..
       Gm        C
dengan semua harapan..
       Fm                
namun aku ikhlas..
         A#
ben dadi kenangan..

Reff :
         G#     A#          D#
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     G#          A#           D#
 gedene roso tak simpen neng ati..
           G#       A#
 kanggo sliramu tresno iki..
   Gm            C
 raono sing ngganti..
     Fm          A#         D#
 aku neng kene.. iseh ngenteni..

         G#     A#          D#
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     G#          A#           D#
 gedene roso tak simpen neng ati..
           G#       A#
 kanggo sliramu tresno iki..
   Gm            C
 raono sing ngganti..
     Fm          A#         D#
 aku neng kene.. iseh ngenteni..
       Fm      A#       D#
 tekan saiki.. ra iso lali..
Facebook
Twitter

Chord Lintang Chiara - Iseh Ngenteni

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Lintang Chiara
  •