Kunci Gitar Fira Azzahra - Nglilakne Kowe

Transpose:
Cipt. Arya Galih Capo di fret 2 Intro : Am.. Reff : Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G C aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Int. Am..Em..Dm..Am.. Am..Em..Dm..E..G.. C pancen mlarat bondo Em pancen aku wong ra nduwe.. F Dm nanging opo salah C yen aku nresnani kowe.. Dm G yen pancen ra tresno C Am ngopo ra kondo mbiyen-mbiyene F G opo seneng yen gawe loro atiku.. C G mung gawe tatu.. C ucapmu dek wingi Em tak eling teko seprene.. F G susah seneng jarene C ora arep ninggalke.. Dm G nanging nyatane.. C Am koe wis nggandeng karo liyane F G tego atimu ninggalake aku.. Reff : Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G (Am) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Musik : Am..Em..Dm..Am.. Am..Em..Dm..E..G.. C ucapmu dek wingi Em tak eling teko seprene.. F G susah seneng jarene C ora arep ninggalke.. Dm G nanging nyatane.. C Am koe wis nggandeng karo liyane F G tego atimu ninggalake aku.. Reff : Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G C aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G (Am) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Outro : Am..Em..Dm..Am.. Am..Em..Dm G C.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Bm.. Reff : Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A D aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Int. Bm..F#m..Em..Bm.. Bm..F#m..Em..F#..A.. D pancen mlarat bondo F#m pancen aku wong ra nduwe.. G Em nanging opo salah D yen aku nresnani kowe.. Em A yen pancen ra tresno D Bm ngopo ra kondo mbiyen-mbiyene G A opo seneng yen gawe loro atiku.. D A mung gawe tatu.. D ucapmu dek wingi F#m tak eling teko seprene.. G A susah seneng jarene D ora arep ninggalke.. Em A nanging nyatane.. D Bm koe wis nggandeng karo liyane G A tego atimu ninggalake aku.. Reff : Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A (Bm) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Musik : Bm..F#m..Em..Bm.. Bm..F#m..Em..F#..A.. D ucapmu dek wingi F#m tak eling teko seprene.. G A susah seneng jarene D ora arep ninggalke.. Em A nanging nyatane.. D Bm koe wis nggandeng karo liyane G A tego atimu ninggalake aku.. Reff : Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A D aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A (Bm) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Outro : Bm..F#m..Em..Bm.. Bm..F#m..Em A D..

Chord Fira Azzahra - Nglilakne Kowe

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Fira Azzahra
  •