Kunci Gitar Faham Prabowo - Foto Iki

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : F G C..
        F G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

       C
opo ra kelingan..
      Am
yen tau sesandingan..
   C
pernah ngucap janji..
       G
jare sehidup semati..

        C
aku wis kelangan..
         Am
mbok tinggali kenangan..
  C
remok ati iki..
      G
kowe uwis oleh ganti..

Dm      G           C       Am
ning.. atimu.. mung ono awakku..
       Dm             G
ra ono liyane.. kuwi ucap ono lathi..

  Am        Em        F
nanging.. seiringe wektu mlaku..
       C
opo mergo kahananku..
       G
kowe tego ninggal aku.. wo.. oo..

Reff :
   F             G        C
 foto iki.. sing dadi kenangan..
   F          G           C
 nalikane.. kowe ro aku tau bebarengan..
  F          G        Em        Am
 opo wis ra ono.. tresnomu ning ndodo..
  Dm           G
 opo mergo.. kahananku..
   C
 kowe ninggal aku..

         F         G       C
 tekan saiki.. aku raiso lali..
  F               G        C
 eseme sing.. nggawe ayeme ati..
            F       G
 sing tak jaluk.. siji..
  Em         Am
 ojo ngasi lali..
        Dm            G        C
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..

Musik : F G C..
        F G C..
        Am Em F C..G..

        C
aku wis kelangan..
         Am
mbok tinggali kenangan..
  C
remok ati iki..
      G
kowe uwis oleh ganti..

Dm      G           C       Am
ning.. atimu.. mung ono awakku..
       Dm             G
ra ono liyane.. kuwi ucap ono lathi..

  Am        Em        F
nanging.. seiringe wektu mlaku..
       C
opo mergo kahananku..
       G
kowe tego ninggal aku.. wo.. ohowo..

Reff :
   F             G        C
 foto iki.. sing dadi kenangan..
   F          G           C
 nalikane.. kowe ro aku tau bebarengan..
  F          G        Em        Am
 opo wis ra ono.. tresnomu ning ndodo..
  Dm           G
 opo mergo.. kahananku..
   C
 kowe ninggal aku..

         F         G       C
 tekan saiki.. aku raiso lali..
  F               G        C
 eseme sing.. nggawe ayeme ati..
            F       G
 sing tak jaluk.. siji..
  Em         Am
 ojo ngasi lali..
        Dm            G        C
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..
        Dm            G        C
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C F..
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Gm C F..

       F
opo ra kelingan..
      Dm
yen tau sesandingan..
   F
pernah ngucap janji..
       C
jare sehidup semati..

        F
aku wis kelangan..
         Dm
mbok tinggali kenangan..
  F
remok ati iki..
      C
kowe uwis oleh ganti..

Gm      C           F       Dm
ning.. atimu.. mung ono awakku..
       Gm             C
ra ono liyane.. kuwi ucap ono lathi..

  Dm        Am        Bb
nanging.. seiringe wektu mlaku..
       F
opo mergo kahananku..
       C
kowe tego ninggal aku.. wo.. oo..

Reff :
   Bb            C        F
 foto iki.. sing dadi kenangan..
   Bb         C           F
 nalikane.. kowe ro aku tau bebarengan..
  Bb         C        Am        Dm
 opo wis ra ono.. tresnomu ning ndodo..
  Gm           C
 opo mergo.. kahananku..
   F
 kowe ninggal aku..

         Bb        C       F
 tekan saiki.. aku raiso lali..
  Bb              C        F
 eseme sing.. nggawe ayeme ati..
            Bb      C
 sing tak jaluk.. siji..
  Am         Dm
 ojo ngasi lali..
        Gm            C        F
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..

Musik : Bb C F..
        Bb C F..
        Dm Am Bb F..C..

        F
aku wis kelangan..
         Dm
mbok tinggali kenangan..
  F
remok ati iki..
      C
kowe uwis oleh ganti..

Gm      C           F       Dm
ning.. atimu.. mung ono awakku..
       Gm             C
ra ono liyane.. kuwi ucap ono lathi..

  Dm        Am        Bb
nanging.. seiringe wektu mlaku..
       F
opo mergo kahananku..
       C
kowe tego ninggal aku.. wo.. ohowo..

Reff :
   Bb            C        F
 foto iki.. sing dadi kenangan..
   Bb         C           F
 nalikane.. kowe ro aku tau bebarengan..
  Bb         C        Am        Dm
 opo wis ra ono.. tresnomu ning ndodo..
  Gm           C
 opo mergo.. kahananku..
   F
 kowe ninggal aku..

         Bb        C       F
 tekan saiki.. aku raiso lali..
  Bb              C        F
 eseme sing.. nggawe ayeme ati..
            Bb      C
 sing tak jaluk.. siji..
  Am         Dm
 ojo ngasi lali..
        Gm            C        F
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..
        Gm            C        F
 karo kenangan.. sing dewe lakoni..

Chord Faham Prabowo - Foto Iki

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Faham Prabowo
  •