Kunci Gitar Endah Wasita - Aku Wis Gelo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C..

F
aku gelo.. 
   G
mergo ninggal lungo 
     Am
wong sing selalu ono 
       Em
saben aku mbutuhno 
 F                 C  Am
aku.. milih wong liyo 
  F              G
pilihane uwong tuwo..

F       G
aku bingung.. 
C        Am
aku linglung..
  F
kudu karo sopo 
          G
anggonku njaluk tulung..

Reff :
     C           G
 iki kabeh cen salahku 
    Am       Em
 menyiakan dirimu 
  F             C
 orang yang mau menerima 
       Dm        G
 semua kekuranganku..

    C          G
 saiki aku wis gelo 
    Am               Em
 nguyak wong sing ra tresno 
   F             G
 tapi ninggalke sing jelas 
     C
 selalu ono..

Musik : C G Am Em
        F Am Dm G
        C G  Am Em
        F G C..

F       G
aku bingung.. 
C        Am
aku linglung..
  F
kudu karo sopo 
          G
anggonku njaluk tulung..

Reff :
     C           G
 iki kabeh cen salahku 
    Am       Em
 menyiakan dirimu 
  F             C
 orang yang mau menerima 
       Dm        G
 semua kekuranganku..

    C          G
 saiki aku wis gelo 
    Am               Em
 nguyak wong sing ra tresno 
   F             G
 tapi ninggalke sing jelas 
     C      G
 selalu ono..

[Overtune]
     D           A
 iki kabeh cen salahku 
    Bm       F#m
 menyiakan dirimu 
  G             D
 orang yang mau menerima 
       Em        A
 semua kekuranganku..

    D          A
 saiki aku wis gelo 
    Bm               F#m
 nguyak wong sing ra tresno 
   G             A
 tapi ninggalke sing jelas 
     D
 selalu ono..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m G#m
        A E F#m B E..

A
aku gelo.. 
   B
mergo ninggal lungo 
     C#m
wong sing selalu ono 
       G#m
saben aku mbutuhno 
 A                 E  C#m
aku.. milih wong liyo 
  A              B
pilihane uwong tuwo..

A       B
aku bingung.. 
E        C#m
aku linglung..
  A
kudu karo sopo 
          B
anggonku njaluk tulung..

Reff :
     E           B
 iki kabeh cen salahku 
    C#m      G#m
 menyiakan dirimu 
  A             E
 orang yang mau menerima 
       F#m       B
 semua kekuranganku..

    E          B
 saiki aku wis gelo 
    C#m              G#m
 nguyak wong sing ra tresno 
   A             B
 tapi ninggalke sing jelas 
     E
 selalu ono..

Musik : E B C#m G#m
        A C#m F#m B
        E B C#m G#m
        A B E..

A       B
aku bingung.. 
E        C#m
aku linglung..
  A
kudu karo sopo 
          B
anggonku njaluk tulung..

Reff :
     E           B
 iki kabeh cen salahku 
    C#m      G#m
 menyiakan dirimu 
  A             E
 orang yang mau menerima 
       F#m       B
 semua kekuranganku..

    E          B
 saiki aku wis gelo 
    C#m              G#m
 nguyak wong sing ra tresno 
   A             B
 tapi ninggalke sing jelas 
     E      B
 selalu ono..

[Overtune]
     F#          C#
 iki kabeh cen salahku 
    D#m      A#m
 menyiakan dirimu 
  B             F#
 orang yang mau menerima 
       G#m       C#
 semua kekuranganku..

    F#         C#
 saiki aku wis gelo 
    D#m              A#m
 nguyak wong sing ra tresno 
   B             C#
 tapi ninggalke sing jelas 
     F#
 selalu ono..

Chord Endah Wasita - Aku Wis Gelo


Lihat semua :
  • Chord Endah Wasita
  •