Kunci Gitar Charly Van Houten - Lintang Ati

Transpose:
Catatan :
Lagu Cipt. Septian Dwi Ratri (Maska)
ini pertama kali diupload chordtela
melalui artis / band Genoskum 
dengan judul "Titip angin Kangen", 
pada akhirnya juga dipopulerkan 
oleh beberapa artis lainnya 
seperti Nella Kharisma, Safira Inema, 
Vita Alvia, Happy Asmara dll 
dengan judul "Lintang Ati".

Capo fret 5

Intro : C..Em..F G C..
        Dm..Am..F G C….

        C
lintang sing ono ing wengi..
Em
gawe kangen ati..
 F              G            C
ati sing tansah nandang kasmaran iki..
  Dm                 Am
endahe esemmu.. gawe bungahe atiku..
        F                E
mung sliramu pepujaning atiku.. o ho..

      C
ning awang katon netramu..
Em
ing saben wengiku..
  F          G       C
keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
sliramu duh nimas..
       Am
sing dadi memanik'e kalbu..
        F                   G
mung sliramu sing ono ning atiku..
             C
aku treno sliramu..

Int. F G C..
         wo oo..

Reff :
 Am               Em
 ning angin.. tak titipne..
   F                C
 roso kangen marang sliramu..
   F                 C
 nadyan batin pingin ketemu..
         Dm           G
 amung biso nyawang fotomu..

 Am         Em
 abote.. mendem kangen..
   F                   C
 kangen sing ning jero dodoku..
   F           C
 gede roso tresno iki..
           Dm       G         C
 amung tak simpen.. ning jero ati..

Musik : C Em F C
        Dm G C..
        Dm..Em..F G C..
        uyee.. huwo o..

        C
lintang sing ono ing wengi..
Em
gawe kangen ati..
 F              G            C
ati sing tansah nandang kasmaran iki..
  Dm                Am
endahe esemu.. gawe bungahe atiku..
        F                E
mung sliramu pepujaning atiku..

            C
mmm.. ning awang katon netramu..
    Em
ing saben wengiku..
  F          G       C
keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
sliramu duh nimas..
          Am
sing dadi memanik'e kalbu..
        F                   G
mung sliramu sing ono ning atiku..
             C
aku treno sliramu..

Int. F G C..

Reff :
 Am               Em
 ning angin.. tak titipne..
   F                C
 roso kangen marang sliramu..
   F            C
 nadyan batin pingin ketemu..
         Dm           G
 amung biso nyawang fotomu..

 Am         Em
 abote.. mendem kangen..
   F                   C
 kangen sing ning jero dodoku..
   F           C
 gede roso tresno iki..
           Dm       G         C
 amung tak simpen.. ning jero ati..

 Am               Em
 ning angin.. tak titipne..
   F                C
 roso kangen marang sliramu..
   F            C
 nadyan batin pingin ketemu..
         Dm           G
 amung biso nyawang fotomu..

 Am         Em
 abote.. mendem kangen..
   F                   C
 kangen sing ning jero dodoku..
   F        C
 gede roso tresno iki..
       Dm           G         C  
 amung tak simpen.. ning jero ati..

Outro : Cmaj7

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Am..Bb C F..
        Gm..Dm..Bb C F….

        F
lintang sing ono ing wengi..
Am
gawe kangen ati..
 Bb             C            F
ati sing tansah nandang kasmaran iki..
  Gm                 Dm
endahe esemmu.. gawe bungahe atiku..
        Bb               A
mung sliramu pepujaning atiku.. o ho..

      F
ning awang katon netramu..
Am
ing saben wengiku..
  Bb         C       F
keroso ing sumilire angin dalu..
Gm
sliramu duh nimas..
       Dm
sing dadi memanik'e kalbu..
        Bb                  C
mung sliramu sing ono ning atiku..
             F
aku treno sliramu..

Int. Bb C F..
          wo oo..

Reff :
 Dm               Am
 ning angin.. tak titipne..
   Bb               F
 roso kangen marang sliramu..
   Bb                F
 nadyan batin pingin ketemu..
         Gm           C
 amung biso nyawang fotomu..

 Dm         Am
 abote.. mendem kangen..
   Bb                  F
 kangen sing ning jero dodoku..
   Bb          F
 gede roso tresno iki..
           Gm       C         F
 amung tak simpen.. ning jero ati..

Musik : F Am Bb F
        Gm C F..
        Gm..Am..Bb C F..
        uyee.. huwo o..

        F
lintang sing ono ing wengi..
Am
gawe kangen ati..
 Bb             C            F
ati sing tansah nandang kasmaran iki..
  Gm                Dm
endahe esemu.. gawe bungahe atiku..
        Bb               A
mung sliramu pepujaning atiku..

            F
mmm.. ning awang katon netramu..
    Am
ing saben wengiku..
  Bb         C       F
keroso ing sumilire angin dalu..
Gm
sliramu duh nimas..
          Dm
sing dadi memanik'e kalbu..
        Bb                  C
mung sliramu sing ono ning atiku..
             F
aku treno sliramu..

Int. Bb C F..

Reff :
 Dm               Am
 ning angin.. tak titipne..
   Bb               F
 roso kangen marang sliramu..
   Bb           F
 nadyan batin pingin ketemu..
         Gm           C
 amung biso nyawang fotomu..

 Dm         Am
 abote.. mendem kangen..
   Bb                  F
 kangen sing ning jero dodoku..
   Bb          F
 gede roso tresno iki..
           Gm       C         F
 amung tak simpen.. ning jero ati..

 Dm               Am
 ning angin.. tak titipne..
   Bb               F
 roso kangen marang sliramu..
   Bb           F
 nadyan batin pingin ketemu..
         Gm           C
 amung biso nyawang fotomu..

 Dm         Am
 abote.. mendem kangen..
   Bb                  F
 kangen sing ning jero dodoku..
   Bb       F
 gede roso tresno iki..
       Gm           C         F..
 amung tak simpen.. ning jero ati..

Outro : Fmaj7
Facebook
Twitter

Chord Charly Van Houten - Lintang Ati


Lihat semua :
  • Chord Charly
  •