Kunci Gitar Angin Sore - Mung Kowe Siji

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..G..

   C
nyawang kowe..
    G
aku mung isoh nyawang..
     F      G
nduweni.. kuwi amung ngimpi..
  Em                     Am
roso seneng iki sampek kapan..
     Dm          D             G     
opo iki seng jenenge wong kasmaran..

    C              G
esemmu.. ono ning atiku..
       F              G        C  G
bola bali nanging aku rabiso lali..
      C                          Em
tak suwun.. kowe teko ning ngimpiku..
       F                        G
bungah atiku nambahi roso kangenku..

Reff :
        F      G
 mung kowe.. siji..
        Em             Am
 seng paling tak tresnani..
        Dm            D        G
 mbuh tekan kapan aku rabiso lali..

        F      G
 mung kowe.. siji..
          Em            Am
 tresno kowe tekaning pati..
      Dm      D         G
 mugo adewe biso dadi siji..

Musik : C..G..F G C..
        Em..Am..Dm D G..

    C              G
esemmu.. ono ning atiku..
       F              G        C  G
bola bali nanging aku rabiso lali..
      C                          Em
tak suwun.. kowe teko ning ngimpiku..
       F                        G
bungah atiku nambahi roso kangenku..

Reff :
        F      G
 mung kowe.. siji..
        Em             Am
 seng paling tak tresnani..
        Dm            D        G
 mbuh tekan kapan aku rabiso lali..

        F      G
 mung kowe.. siji..
          Em         Am
 tresnoku tekaning pati..
      Dm      D         G
 mugo adewe biso dadi siji..

        F      G
 mung kowe.. siji..
        Em             Am
 seng paling tak tresnani..
        Dm            D        G
 mbuh tekan kapan aku rabiso lali..

        F      G
 mung kowe.. siji..
          Em         Am
 tresnoku tekaning pati..
      Dm      D         G..
 mugo adewe biso dadi siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        Am D G..D..

   G
nyawang kowe..
    D
aku mung isoh nyawang..
     C      D
nduweni.. kuwi amung ngimpi..
  Bm                     Em
roso seneng iki sampek kapan..
     Am          A             D     
opo iki seng jenenge wong kasmaran..

    G              D
esemmu.. ono ning atiku..
       C              D        G  D
bola bali nanging aku rabiso lali..
      G                          Bm
tak suwun.. kowe teko ning ngimpiku..
       C                        D
bungah atiku nambahi roso kangenku..

Reff :
        C      D
 mung kowe.. siji..
        Bm             Em
 seng paling tak tresnani..
        Am            A        D
 mbuh tekan kapan aku rabiso lali..

        C      D
 mung kowe.. siji..
          Bm            Em
 tresno kowe tekaning pati..
      Am      A         D
 mugo adewe biso dadi siji..

Musik : G..D..C D G..
        Bm..Em..Am A D..

    G              D
esemmu.. ono ning atiku..
       C              D        G  D
bola bali nanging aku rabiso lali..
      G                          Bm
tak suwun.. kowe teko ning ngimpiku..
       C                        D
bungah atiku nambahi roso kangenku..

Reff :
        C      D
 mung kowe.. siji..
        Bm             Em
 seng paling tak tresnani..
        Am            A        D
 mbuh tekan kapan aku rabiso lali..

        C      D
 mung kowe.. siji..
          Bm         Em
 tresnoku tekaning pati..
      Am      A         D
 mugo adewe biso dadi siji..

        C      D
 mung kowe.. siji..
        Bm             Em
 seng paling tak tresnani..
        Am            A        D
 mbuh tekan kapan aku rabiso lali..

        C      D
 mung kowe.. siji..
          Bm         Em
 tresnoku tekaning pati..
      Am      A         D..
 mugo adewe biso dadi siji..

Chord Angin Sore - Mung Kowe Siji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Angin Sore
  •