Kunci Gitar Alfiansyah - Sewates Impen

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm..G..C..Fm G

C       G          Am      G
pancene takdirku koyo ngene..
F          C
tresnoku karo kowe..
    Dm          G
sewates impen wae..

C         G       Am  G
duh Gusti kuatke ati..
  F         C
saben dino aku dewe..
      Dm      G
nglakoni urip iki..

   Am      Em
isoku mung mendem..
     F          C
jero roso neng ati..
  Am     Em          F
mugo.. kowe iso nemu wong..
              G
sing mbok goleki..
                 C    C7
mugo oleh sing gemati..

Reff :
   F        G
 umpamane kowe ngerti
     Em           Am
 aku nengkene ngenteni..
      Dm            G
 sliramu sing tak anti
        C
 urip bebarengan tekan mati

     F           G
 senadyan kowe lungo..
   Em         Am
 mileh wong liyo..
     Dm       G         C
 aku nengkene nrimo legowo..

Musik : F..G..Em..Am..Am-G
        Dm..G..C..F..G C..G..

C         G       Am  G
duh Gusti kuatke ati..
  F         C
saben dino aku dewe..
      Dm      G
nglakoni urip iki..

   Am      Em
isoku mung mendem..
     F          C
jero roso neng ati..
  Am     Em          F
mugo.. kowe iso nemu wong..
              G
sing mbok goleki..
                 C    C7
mugo oleh sing gemati..

Reff :
   F        G
 umpamane kowe ngerti
     Em           Am
 aku nengkene ngenteni..
      Dm            G
 sliramu sing tak anti
        C
 urip bebarengan tekan mati

     F           G
 senadyan kowe lungo..
   Em         Am
 mileh wong liyo..
     Dm       G         C  C7
 aku nengkene nrimo legowo..

   F        G
 umpamane kowe ngerti
     Em           Am
 aku nengkene ngenteni..
      Dm            G
 sliramu sing tak anti
        C
 urip bebarengan tekan mati

     F           G
 senadyan kowe lungo..
   Em         Am
 mileh wong liyo..
     Dm       G         C
 aku nengkene nrimo legowo..

   F        G
 endahe esemmu..
   Em         Am
 gawe bungahe atiku
     Dm           G          C
 ra ono liyo mung kowe wong ayu..
     Dm          G
 ra ono liyo.. oooo..
                   C
 mung kowe wong ayu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B G#m C#m
        F#m..B..E..Am B

E       B          C#m     B
pancene takdirku koyo ngene..
A          E
tresnoku karo kowe..
    F#m         B
sewates impen wae..

E         B       C#m  B
duh Gusti kuatke ati..
  A         E
saben dino aku dewe..
      F#m     B
nglakoni urip iki..

   C#m     G#m
isoku mung mendem..
     A          E
jero roso neng ati..
  C#m    G#m         A
mugo.. kowe iso nemu wong..
              B
sing mbok goleki..
                 E    E7
mugo oleh sing gemati..

Reff :
   A        B
 umpamane kowe ngerti
     G#m          C#m
 aku nengkene ngenteni..
      F#m           B
 sliramu sing tak anti
        E
 urip bebarengan tekan mati

     A           B
 senadyan kowe lungo..
   G#m        C#m
 mileh wong liyo..
     F#m      B         E
 aku nengkene nrimo legowo..

Musik : A..B..G#m..C#m C#m-B
        F#m..B..E..A B E..B..

E         B       C#m  B
duh Gusti kuatke ati..
  A         E
saben dino aku dewe..
      F#m     B
nglakoni urip iki..

   C#m     G#m
isoku mung mendem..
     A          E
jero roso neng ati..
  C#m    G#m         A
mugo.. kowe iso nemu wong..
              B
sing mbok goleki..
                 E    E7
mugo oleh sing gemati..

Reff :
   A        B
 umpamane kowe ngerti
     G#m          C#m
 aku nengkene ngenteni..
      F#m           B
 sliramu sing tak anti
        E
 urip bebarengan tekan mati

     A           B
 senadyan kowe lungo..
   G#m        C#m
 mileh wong liyo..
     F#m      B         E   E7
 aku nengkene nrimo legowo..

   A        B
 umpamane kowe ngerti
     G#m          C#m
 aku nengkene ngenteni..
      F#m           B
 sliramu sing tak anti
        E
 urip bebarengan tekan mati

     A           B
 senadyan kowe lungo..
   G#m        C#m
 mileh wong liyo..
     F#m      B         E
 aku nengkene nrimo legowo..

   A        B
 endahe esemmu..
   G#m        C#m
 gawe bungahe atiku
     F#m          B          E
 ra ono liyo mung kowe wong ayu..
     F#m         B
 ra ono liyo.. oooo..
                   E
 mung kowe wong ayu..

Chord Alfiansyah - Sewates Impen

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Alfiansyah
  •