Kunci Gitar Aldi Embrian Ft. Galuh Pribadi - Luweh Penak Endi

Transpose:
Intro : F..G..Em..Am A
        Dm..G..C….

C           Em
Kowe.. moro moro..
           F              G
whatsapp diriku.. hubungi aku..
C           Em
kowe.. moro moro..
      F                G
takon piye awakku.. saiki..

    F
Tak bales pesenmu..
  G                       C   G
kowe ngomong jare kangen aku..

C              Em
Biyen.. jare diriku..
          F                   G
kurang perhatian.. lan kurang mapan..
C              Em
biyen.. jare diriku..
      F                          G
duduk wong lanang sing mbok karepke..

    F
Padahal sekabehe..
 G                         C  C7
uwes tak serahkan nang awakmu..

Reff :
        F                 G
 Piye kabarmu.. hey mantanku..
        Em                   Am    A
 opo ra kangen aku.. suwe ra ketemu..
       Dm               G
 opo kowe saiki wes bahagia..
            C   C7
 dengan dirinya..

         F                G
 Luweh penak endi.. karo aku..
       Em           Am
 opo karo.. pacarmu yang baru..
       Dm               G
 saiki wis sadar.. yen aku..
                   C
 yang terbaik untukmu..

Musik : F..G..Em..Am..
        Dm..G..C….

    F
Padahal sekabehe..
 G                         C  C7
uwes tak serahkan nang awakmu..

Reff :
        F                 G
 Piye kabarmu.. hey mantanku..
        Em                   Am    A
 opo ra kangen aku.. suwe ra ketemu..
       Dm               G
 opo kowe saiki wes bahagia..
            C   C7
 dengan dirinya..

         F                G
 Luweh penak endi.. karo aku..
       Em           Am
 opo karo.. pacarmu yang baru..
       Dm               G
 saiki wis sadar.. yen aku..
                   C  A
 yang terbaik untukmu..
       Dm               G
 saiki wis sadar.. yen aku..
                   F
 yang terbaik untukmu..
 G        C
 hu uuhu uuuuu..

Chord Aldi Embrian Ft. Galuh Pribadi - Luweh Penak Endi

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Aldi Embrian
  • Chord Galuh Pribadi
  •