Kunci Gitar Yudhaputra - Nrimo Kelaran

Transpose:
Intro : C..F..G..C..C-Dm
        Em..F..F-Em-Dm C..

  C                F            F-Em
suwe ra ngabari.. suwe ra nemoni..
 Dm           G              C      C-Dm
aku kangen, kangen tenan, ra dolanan..
Em                 F            F-Em
 saben bengi aku kebayang esemmu..
Dm                        G
 sing mbiyen gemati ngancani aku..

Int. F G

  C                F              -Em
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo..
   Dm         G       C              -Dm
tanpo sadar gawe loro ning njero dodo..
Em                  F          -Em
 mbiyen gemateni saiki tego ati..
Dm                     G
 jarene nresnani malah nglarani..
         C  (C-Dm-Em -C)
ngeliyo ati..

Reff :
     F            G
 aku sing lilo nompo loroku
 Em           Am
 tak pendem rosoku
       Dm
 nrimo kelaran
    G           C
 mergo ati rung siap kelangan..

      F         G
 mugo Gusti marangi
         Em      Am
 tombo loro ati iki
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C
 mugo kowe biso bali..

Musik : F..Em..Dm..E..
        Am..  Em..
         ha a ha..
          F       G        C
        kowe tego ngeliyo ati..

  C                F
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo..
   Dm         G        C
tanpo sadar gawe loro, ning njero dodo..
Em                  F
 mbiyen gemateni saiki tego ati..
Dm                     G
 jarene nresnani malah nglarani..
         C
ngeliyo ati..

Reff :
     F            G
 aku sing lilo nompo loroku
 Em           Am
 tak pendem rosoku
       Dm
 nrimo kelaran
    G           C
 mergo ati rung siap kelangan..

      F         G
 mugo Gusti marangi
         Em      Am
 tombo loro ati iki
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C
 mugo kowe biso bali..

     F            G
 aku sing lilo nompo loroku
 Em           Am
 tak pendem rosoku
       Dm
 nrimo kelaran
    G           C
 mergo ati rung siap kelangan..

      F         G
 mugo Gusti marangi
         Em      Am
 tombo loro ati iki
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C         Am
 mugo kowe biso bali.. ho..uwo..
          Dm
 pengenku mung siji
        G         C
 mugo kowe biso bali..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..C..D..G..G-Am
        Bm..C..C-Bm-Am D G..

  G                C            C-Bm
suwe ra ngabari.. suwe ra nemoni..
 Am           D              G      G-Am
aku kangen, kangen tenan, ra dolanan..
Bm                 C            C-Bm
 saben bengi aku kebayang esemmu..
Am                        D
 sing mbiyen gemati ngancani aku..

Int. C D

  G                C              -Bm
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo..
   Am         D       G              -Am
tanpo sadar gawe loro ning njero dodo..
Bm                  C          -Bm
 mbiyen gemateni saiki tego ati..
Am                     D
 jarene nresnani malah nglarani..
         G  (G-Am-Bm -G)
ngeliyo ati..

Reff :
     C            D
 aku sing lilo nompo loroku
 Bm           Em
 tak pendem rosoku
       Am
 nrimo kelaran
    D           G
 mergo ati rung siap kelangan..

      C         D
 mugo Gusti marangi
         Bm      Em
 tombo loro ati iki
          Am
 pengenku mung siji
        D         G
 mugo kowe biso bali..

Musik : C..Bm..Am..B..
        Em..  Bm..       
         ha a ha..
          C       D        G
        kowe tego ngeliyo ati..

  G                C
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo..
   Am         D        G
tanpo sadar gawe loro, ning njero dodo..
Bm                  C
 mbiyen gemateni saiki tego ati..
Am                     D
 jarene nresnani malah nglarani..
         G
ngeliyo ati..

Reff :
     C            D
 aku sing lilo nompo loroku
 Bm           Em
 tak pendem rosoku
       Am
 nrimo kelaran
    D           G
 mergo ati rung siap kelangan..

      C         D
 mugo Gusti marangi
         Bm      Em
 tombo loro ati iki
          Am
 pengenku mung siji
        D         G
 mugo kowe biso bali..

     C            D
 aku sing lilo nompo loroku
 Bm           Em
 tak pendem rosoku
       Am
 nrimo kelaran
    D           G
 mergo ati rung siap kelangan..

      C         D
 mugo Gusti marangi
         Bm      Em
 tombo loro ati iki
          Am
 pengenku mung siji
        D         G         Em
 mugo kowe biso bali.. ho..uwo..
          Am
 pengenku mung siji
        D         G
 mugo kowe biso bali..

Chord Yudhaputra - Nrimo Kelaran

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Yudhaputra
  •