Kunci Gitar Usmand MF Sudut Nada - Sepurane Aku

Transpose:
      C         G
sepurane.. yen aku..
 Am      G     -Em
ora tau iso nggawe..
  F            Fm
seneng ning atimu..

Intro : Am       Em
         ho oooo.. ho oooo..
        F Fm G

C         G/B        Am 
mbiyen.. aku uwis kondo
G      F          Em
karo kowe yen aku iki
      Dm       G
wong ora nduwe..

  C         G/B         Am
nanging.. kowe tetep mekso..
G        F          Em
roso tresnomu ning aku..
          Dm     G
iseh mbok terusno..

Em                Am
ojo nganti kowe gelo..
Em               G
ojo gawe atimu loro..

Reff :
       C         G
 sepurane.. yen aku..
  Am      G
 ora tau iso nggawe..
   F
 seneng ning atimu..
   G
 koyo uwong liyo..

             C            G
 nanging tresnoku nggo sliramu..
   Am        G
 tulus seko atiku..
     F        Fm   G
 tak pasrahke.. kanti..
        F       Em        F
 opo anane.. ho o.. sepurane..
        G
 ra iso gawe seneng atimu..

Musik : C   G/B   Am   G F G
        o.. o.. o o oo..
        C G/B Am G F Fm G..

Em                Am
ojo nganti kowe gelo..
Em               G
ojo gawe atimu loro..

Reff :
       C         G
 sepurane.. yen aku..
  Am      G
 ora tau iso nggawe..
   F
 seneng ning atimu..
   G
 koyo uwong liyo..

             C            G
 nanging tresnoku nggo sliramu..
   Am        G
 tulus seko atiku..
     F       Fm    G
 tak pasrahke.. kanti..

       C         G
 sepurane.. yen aku..
  Am      G
 ora tau iso nggawe..
   F
 seneng ning atimu..
   G
 koyo uwong liyo..

             C            G
 nanging tresnoku nggo sliramu..
   Am        G
 tulus seko atiku..
     F       Fm    G
 tak pasrahke.. kanti.. 
        C  Am
 opo anane..
     F        Fm   G
 tak pasrahke.. kanti..
        C
 opo anane..

==ORIGINAL CHORD]]

      F         C
sepurane.. yen aku..
 Dm      C     -Am
ora tau iso nggawe..
  Bb           Bbm
seneng ning atimu..

Intro : Dm       Am
         ho oooo.. ho oooo..
        Bb Bbm C

F         C/E        Dm 
mbiyen.. aku uwis kondo
C      Bb         F/A
karo kowe yen aku iki
      Gm       C
wong ora nduwe..

  F         C/E         Dm
nanging.. kowe tetep mekso..
C        Bb         F/A
roso tresnomu ning aku..
          Gm     C
iseh mbok terusno..

Am                Dm
ojo nganti kowe gelo..
Am               C
ojo gawe atimu loro..

Reff :
       F         C
 sepurane.. yen aku..
  Dm      C
 ora tau iso nggawe..
   Bb
 seneng ning atimu..
   C
 koyo uwong liyo..

             F            C
 nanging tresnoku nggo sliramu..
   Dm        C
 tulus seko atiku..
     Bb       Bbm  C
 tak pasrahke.. kanti..
        Bb      Am        Bb
 opo anane.. ho o.. sepurane..
        C
 ra iso gawe seneng atimu..

Musik : F   C/E   Dm   C Bb C
        o.. o.. o o oo..
        F C/E Dm C Bb Bbm C..

Am                Dm
ojo nganti kowe gelo..
Am               C
ojo gawe atimu loro..

Reff :
       F         C
 sepurane.. yen aku..
  Dm      C
 ora tau iso nggawe..
   Bb
 seneng ning atimu..
   C
 koyo uwong liyo..

             F            C
 nanging tresnoku nggo sliramu..
   Dm        C
 tulus seko atiku..
     Bb      Bbm   C
 tak pasrahke.. kanti..

       F         C
 sepurane.. yen aku..
  Dm      C
 ora tau iso nggawe..
   Bb
 seneng ning atimu..
   C
 koyo uwong liyo..

             F            C
 nanging tresnoku nggo sliramu..
   Dm        C
 tulus seko atiku..
     Bb       Bbm  C
 tak pasrahke.. kanti.. 
        F  Dm
 opo anane..
     Bb       Bbm  C
 tak pasrahke.. kanti..
        F
 opo anane..
Facebook
Twitter

Chord Usmand MF Sudut Nada - Sepurane Aku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Usmand MF
  •