Kunci Gitar Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu

Transpose:
Intro : Am Dm G C
        F Dm E Am..
        Am Dm G C
        F Dm E Am..

Am                     Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                    C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                 Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Am                E
sliramu sing tak tresnani..

Am               Dm
pancene abot nandang tresno..
G                   C
naliko adoh jarak'e sliramu..
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo..
      Am
jejodohan wong tuwo..

Int. Dm E Am..

Reff :
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F            Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E           Am     E     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Am           Dm
 senadyan aku nelongso..
        G             C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E               Am     E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G            C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm  
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E         Am
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Am Dm G C
        F Bm E Am..
        Am Dm G C
        F Bm E Am E..

Am                     Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                    C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                 Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Am
sliramu sing tak tresnani..

Int. Dm E  Am..

Reff :
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F            Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E           Am     E     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Am           Dm
 senadyan aku nelongso..
        G             C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E               Am     E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G            C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm  
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am    E
 lewat tembang asmorondono..

 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F            Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E           Am     E     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Am           Dm
 senadyan aku nelongso..
        G             C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E               Am     E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G            C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm  
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am
 lewat tembang asmorondono..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Gm C F
        Bb Gm A Dm..
        Dm Gm C F
        Bb Gm A Dm..

Dm                     Gm
langit mendung sing dadi saksi..
C                    F
trenyuh rasane nelongso ning ati..
Bb                Gm
naliko pupus tresno iki..
         A
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Dm                A
sliramu sing tak tresnani..

Dm               Gm
pancene abot nandang tresno..
C                   F
naliko adoh jarak'e sliramu..
Bb                 Gm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        A
mergo kudu nompo..
      Dm
jejodohan wong tuwo..

Int. Gm A Dm..

Reff :
 Dm              Gm
 yo wis kudu tak lilakne..
        C         F
 yen pancen iki dalane..
       Bb           Gm
 sing apik kanggo tresnamu
        A           Dm     A     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Dm           Gm
 senadyan aku nelongso..
        C             F
 nangis sak jeroning atiku..
        Bb                 Gm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          A               Dm     A
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Dm             Gm
 yen pancen iki salahku..
      C            F
 pangapuroku tulus atiku..
      Bb                   Gm 
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          A         Dm
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Dm Gm C F
        Bb Em A Dm..
        Dm Gm C F
        Bb Em A Dm A..

Dm                     Gm
langit mendung sing dadi saksi..
C                    F
trenyuh rasane nelongso ning ati..
Bb                Gm
naliko pupus tresno iki..
         A
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Dm
sliramu sing tak tresnani..

Int. Gm A Dm..

Reff :
 Dm              Gm
 yo wis kudu tak lilakne..
        C         F
 yen pancen iki dalane..
       Bb           Gm
 sing apik kanggo tresnamu
        A           Dm     A     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Dm           Gm
 senadyan aku nelongso..
        C             F
 nangis sak jeroning atiku..
        Bb                 Gm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          A               Dm     A
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Dm             Gm
 yen pancen iki salahku..
      C            F
 pangapuroku tulus atiku..
      Bb                   Gm 
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          A          Dm    A
 lewat tembang asmorondono..

 Dm              Gm
 yo wis kudu tak lilakne..
        C         F
 yen pancen iki dalane..
       Bb           Gm
 sing apik kanggo tresnamu
        A           Dm     A     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Dm           Gm
 senadyan aku nelongso..
        C             F
 nangis sak jeroning atiku..
        Bb                 Gm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          A               Dm     A
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Dm             Gm
 yen pancen iki salahku..
      C            F
 pangapuroku tulus atiku..
      Bb                   Gm 
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          A          Dm
 lewat tembang asmorondono..

Chord Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Harnawa
  • Chord Tiara Amora
  •