Kunci Gitar Stanlee Rabidin - Ilang

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am G F..
        Am G C..G
        C Dm Em G..

       C      Em
bola bali aku sedih
       Am               Em
yen nyawang gambar sliramu
      F          Em
kangenku enggo kowe
       Dm          G
oh aku kangen suaramu..

           C         Em
sing tak puji rino wengi
        Am           Em
sepisan meneh dadi siji
    F                Em
yo iku sing tak pujakke
     Dm        G     C  -Bm
awan lan wengi.. cah ayu..

   Am          Em
percoyo awakku iki
      F   
yen kowe sing tak tresnani
 G
atiku ra biso ngapusi
     Am  -G    Am  G
cah ayu.. cah ayu..

Reff :
             C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
 sepisan meneh 
 F             C
 wis ono po atiku..

  -G        C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
              F
 aku wes sing nyalang
    Am   G      F G
 atiku.. haa.. aaa..

      C          Em
aku dewe yo sing salah 
       Am               Em
sampek kowe ninggal awakku
       F               Em
mbok kapan kowe biso bali
            Dm   G      C -Bm
nggon ning atiku.. cah ayu..

Musik : Am G F G
        Am G Am G G-Am-Bm
        C G F C G
        C G F Am G F

Reff :
  -G        C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
 sepisan meneh 
 F             C
 wis ono po atiku..

  -G        C
 rino lan wengi
               G
 sliramu tak enteni
              F
 aku wes sing nyalang
    Am   G      F  G
 atiku.. haa.. aaa..

       C      Em
bola bali aku sedih
       Am               Em
yen nyawang gambar sliramu
      F          Em
kangenku enggo kowe
    Dm        G
oh aku kangen.. suaramu..

Outro : Am G F 
        C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm A G..
        Bm A D..A
        D Em F#m A..

       D      F#m
bola bali aku sedih
       Bm               F#m
yen nyawang gambar sliramu
      G          F#m
kangenku enggo kowe
       Em          A
oh aku kangen suaramu..

           D         F#m
sing tak puji rino wengi
        Bm           F#m
sepisan meneh dadi siji
    G                F#m
yo iku sing tak pujakke
     Em        A     D  -C#m
awan lan wengi.. cah ayu..

   Bm          F#m
percoyo awakku iki
      G   
yen kowe sing tak tresnani
 A
atiku ra biso ngapusi
     Bm  -A   Bm  A
cah ayu.. cah ayu..

Reff :
             D
 rino lan wengi
               A
 sliramu tak enteni
 sepisan meneh 
 G             D
 wis ono po atiku..

  -A        D
 rino lan wengi
               A
 sliramu tak enteni
              G
 aku wes sing nyalang
    Bm   A      G  A
 atiku.. haa.. aaa..

      D          F#m
aku dewe yo sing salah 
       Bm               F#m
sampek kowe ninggal awakku
       G               F#m
mbok kapan kowe biso bali
            Em   A      D -C#m
nggon ning atiku.. cah ayu..

Musik : Bm A G A
        Bm A Bm A A-Bm-C#m
        D A G D A
        D A G Bm A G

Reff :
  -A        D
 rino lan wengi
               A
 sliramu tak enteni
 sepisan meneh 
 G             D
 wis ono po atiku..

  -A        D
 rino lan wengi
               A
 sliramu tak enteni
              G
 aku wes sing nyalang
    Bm   A      G  A
 atiku.. haa.. aaa..

       D      F#m
bola bali aku sedih
       Bm               F#m
yen nyawang gambar sliramu
      G          F#m
kangenku enggo kowe
    Em        A
oh aku kangen.. suaramu..

Outro : Bm A G 
        D

Chord Stanlee Rabidin - Ilang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Stanlee Rabidin
  •