Kunci Gitar Slemankustik Ft. Dita Amelia - Koe Ora Salah

Transpose:
Intro : C G Am G F..Fm..

   C      G            Am    Em
pertama kaline.. aku kenal koe..
 F             C        Dm     G
aku ngroso.. koe bedo.. karo liyane..
Em                       A        Dm
esem lan guyumu.. nggawe aku percoyo..
    F                    G
lengkapi uripku.. kanggo tresnamu
                   C     F G C..
tansah ijin Sing Ku..oso..

C      G          Am
di..no-dino tak liwati..
   F             C
mlaku bareng.. karo kowe..
Dm           G
sing tak tresnani..
Em           E         A       Dm
roso tresno iki.. ora iso digambarke..
 F              G             C
aku yakin.. koe sing tak karepke..

  Em                 Am
nanging.. wektu ora iso dibaleni..
    F
aku nyobo bertahan..
    G                  C   F G..
koe malah.. lungo perlahan..

Reff :
 F   G            C
  a..ku ngrumangsani..
       F        G          C
 tresnomu.. kui sampun tenanan..
 F G       C        Am
  koe ora salah.. mergo..
     Dm         G             C
 harapanku dewe sing nggawe susah..

Musik : F G C Am
        Dm G C C7
        F G C Am
        Dm G C..

  Em                 Am
nanging.. wektu ora iso dibaleni..
    F
aku nyobo bertahan..
    G                  C   F G..
koe malah.. lungo perlahan..

Reff :
 F   G            C
  a..ku ngrumangsani..
       F        G          C
 tresnomu.. kui sampun tenanan..
 F G       C        Am
  koe ora salah.. mergo..
     Dm         G             C
 harapanku dewe sing nggawe susah..

 F         G         C
 dik.. udu mergo kahanan..
         F             G         C
 nanging harapan sing ora dadi kenyataan..
      F          G        C          Am
 kang mas.. saktenane aku pingin tenanan..
         Dm           G        C
 nanging atimu rung dadi kekarepan..

     F         G                     F 
 sepurane.. e ee.. rung iso mbahagiakke..
 Fm          C
 hu.. u.. uu huu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em D C..Cm..

   G      D            Em    Bm
pertama kaline.. aku kenal koe..
 C             G        Am     D
aku ngroso.. koe bedo.. karo liyane..
Bm                       E        Am
esem lan guyumu.. nggawe aku percoyo..
    C                    D
lengkapi uripku.. kanggo tresnamu
                   G     C D G..
tansah ijin Sing Ku..oso..

G      D          Em
di..no-dino tak liwati..
   C             G
mlaku bareng.. karo kowe..
Am           D
sing tak tresnani..
Bm           B         E       Am
roso tresno iki.. ora iso digambarke..
 C              D             G
aku yakin.. koe sing tak karepke..

  Bm                 Em
nanging.. wektu ora iso dibaleni..
    C
aku nyobo bertahan..
    D                  G   C D..
koe malah.. lungo perlahan..

Reff :
 C   D            G
  a..ku ngrumangsani..
       C        D          G
 tresnomu.. kui sampun tenanan..
 C  D       G        Em
  koe ora salah.. mergo..
     Am         D             G
 harapanku dewe sing nggawe susah..

Musik : C D G Em
        Am D G G7
        C D G Em
        Am D G..

  Bm                 Em
nanging.. wektu ora iso dibaleni..
    C
aku nyobo bertahan..
    D                  G   C D..
koe malah.. lungo perlahan..

Reff :
 C   D            G
  a..ku ngrumangsani..
       C        D          G
 tresnomu.. kui sampun tenanan..
 C  D       G        Em
  koe ora salah.. mergo..
     Am         D             G
 harapanku dewe sing nggawe susah..

 C         D         G
 dik.. udu mergo kahanan..
         C             D         G
 nanging harapan sing ora dadi kenyataan..
      C          D        G          Em
 kang mas.. saktenane aku pingin tenanan..
         Am           D        G
 nanging atimu rung dadi kekarepan..

     C         D                     C 
 sepurane.. e ee.. rung iso mbahagiakke..
 Cm          G
 hu.. u.. uu huu..

Chord Slemankustik Ft. Dita Amelia - Koe Ora Salah

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Dita Amelia
  • Chord Slemankustik
  •