Kunci Gitar Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F Em Dm G..

  C       G         Am        Em
kabeh…. maleh.. naliko karo kowe..
F                      C
iki sing lagi tak rasakke..
Dm       G          Em        Am
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
            Dm          G        C
senajan wis akeh sing gawe loro ati..

C        G          Am        Em
yen…. pancen.. takdire karo kowe..
F           G         C
di lancarke sak kabehane..
Dm         G     Em          Am
sing ngancani.. esuk awan mbengi..
       Dm        G           C
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :                   
 G                   Am           F
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
 Dm         G            C
  aku lan kowe ngucap janji..
 G                        Am    F
  tansah bungah rasane.. ati.. iki..
        Dm       G         C
 semoga kita.. sehidup semati..

Musik : Am..Em..Dm G..C 
             Am
        ha aaa.. ha aaa..
             Em         F G C..
        ha aaa.. ha aaa..

C        G          Am        Em
yen…. pancen.. takdire karo kowe..
F           G         C
di lancarke sak kabehane..
Dm         G     Em          Am
sing ngancani.. esuk awan mbengi..
       Dm        G           C
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :                   
 G                   Am           F
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
 Dm         G            C
  aku lan kowe ngucap janji..
 G                        Am    F
  tansah bungah rasane.. ati.. iki..
        Dm       G         C
 semoga kita.. sehidup semati..

 G                   Am           F
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
 Dm         G            C
  aku lan kowe ngucap janji..
 G                        Am    F
  tansah bungah rasane.. ati.. iki..
        Dm       G         C
 semoga kita.. sehidup semati..
        Dm       G         C
 semoga kita.. sehidup semati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G D/F# Em A..

  D       A         Bm        F#m
kabeh…. maleh.. naliko karo kowe..
G                      D
iki sing lagi tak rasakke..
Em       A          F#m       Bm
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
            Em          A        D
senajan wis akeh sing gawe loro ati..

D        A          Bm        F#m
yen…. pancen.. takdire karo kowe..
G           A         D
di lancarke sak kabehane..
Em         A     F#m         Bm
sing ngancani.. esuk awan mbengi..
       Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :                   
 A                   Bm           G
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
 Em         A            D
  aku lan kowe ngucap janji..
 A                        Bm    G
  tansah bungah rasane.. ati.. iki..
        Em       A         D
 semoga kita.. sehidup semati..

Musik : Bm..F#m..Em A D..
             Bm
        ha aaa.. ha aaa..
             F#m        G A D..
        ha aaa.. ha aaa..

D        A          Bm        F#m
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
G           A         D
di lancarke sak kabehane..
Em         A     F#m         Bm
sing ngancani.. esuk awan mbengi..
       Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :                   
 A                   Bm           G
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
 Em         A            D
  aku lan kowe ngucap janji..
 A                        Bm    G
  tansah bungah rasane.. ati.. iki..
        Em       A         D
 semoga kita.. sehidup semati..

 A                   Bm           G
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
 Em         A            D
  aku lan kowe ngucap janji..
 A                        Bm    G
  tansah bungah rasane.. ati.. iki..
        Em       A         D
 semoga kita.. sehidup semati..
        Em       A         D
 semoga kita.. sehidup semati..

Chord Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Skaustik
  •