Kunci Gitar Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3)

Transpose:
Intro : C G Am F Fm.. C G gitar iki.. seng dadi saksi.. Am F tresno iki.. wes kepatri.. C G karo kowe.. seng biso ngerteni.. Am F mugo terus.. dadi siji.. C G tresno iki.. neng kuto tulungagung Am F amber ra iso kebendung.. Am F aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Am G -G7 siji panjalokku.. setiyo karo aku... Reff : C G aku ra biso.. adoh soko kowe Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. C G aku ra biso.. adoh soko kowe.. Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden F G F G neng njero atiku.. hu u.. ho.. ooo oo.. Musik : C G Am G F C G.. C G tresno iki.. neng kuto tulungagung Am F amber ra iso kebendung.. Am F aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Am G siji panjalokku.. setio karo aku... Reff : C G aku ra biso.. adoh soko kowe.. Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae.. F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman.. Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. C G aku ra biso.. adoh soko kowe.. Am Em aku ra biso.. senajan semenit wae.. F C -G Am kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman.. Dm G ayang ayang ayumu.. sumenden F G neng njero atiku.. uuu.. C neng njero atiku.. Outro : C7 -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Bb F/A Gm D# D#m.. Bb F/A gitar iki.. seng dadi saksi.. Gm D# tresno iki.. wes kepatri.. Bb F/A karo kowe.. seng biso ngerteni.. Gm D# mugo terus.. dadi siji.. Bb F/A tresno iki.. neng kuto tulungagung Gm D# amber ra iso kebendung.. Gm D# aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Gm F -F7 siji panjalokku.. setiyo karo aku... Reff : Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae.. D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden D# F D# F neng njero atiku.. hu u.. ho.. ooo oo.. Musik : Bb F/A Gm F D# Bb F.. Bb F/A tresno iki.. neng kuto tulungagung Gm D# amber ra iso kebendung.. Gm D# aku ra pengen.. adoh karo kowe.. Gm F siji panjalokku.. setio karo aku... Reff : Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku.. Bb F/A aku ra biso.. adoh soko kowe Gm Dm aku ra biso.. senajan semenit wae.. D# Bb -F/A Gm kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman.. Cm F ayang ayang ayumu.. sumenden D# F neng njero atiku.. uuu.. Bb neng njero atiku.. Outro : Bb7

Chord Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Satria Moe
  •