Kunci Gitar Patih Solo - Pakujoyo Ninggal Crito

Transpose:
Intro : F G Em A
        Dm G C G

     C                         Em
cobo kowe ngerti sing tak rasakke..
Bb                   F
 opo wes luntur roso tresnomu..
Fm                   C
 ning ngendi perasaanmu..
G                 C
 elingo sumpah janjimu..

Reff :
         F
 seumpamane..
 G                  Em
  tak peksakne karo kowe..
                  A
 mesti bakal loro ati..
                     Dm
 mending aku sing mundur..
                G
 timbang atiku ajur..
                C   C7
 kowe wes ora jujur..

               F
 wes cukup semene wae..
 G                    Em
  aku pamit ninggal kowe..
                    A
 mugo kwe oleh gantine ..
           Dm 
 aku wes pasrah..
 G            (C)
  aku sing ngalah..

Int. C Bb F -G# -Bb
     C Bb F -G# -Bb
     C..G..

    C                    Em
pakujoyo dadi seksine crito..
Bb                       F   
 ngomong tresno nganti tutup moto..
Fm              C
 salah opo aku iki..
G                      C    C7
 nganti tego kowe mblenjani..

Reff :
         F
 seumpamane..
 G                  Em
  tak peksakne karo kowe..
                  A
 mesti bakal loro ati..
                     Dm
 mending aku sing mundur..
                G
 timbang atiku ajur..
                C   C7
 kowe wes ora jujur..

               F
 wes cukup semene wae..
 G                    Em
  aku pamit ninggal kowe..
                    A
 mugo kwe oleh gantine ..
           Dm 
 aku wes pasrah..
 G             C  C-G/B
  aku sing ngalah..

Musik : Am G F C -G/B
        Am G F..G# Bb C..

Reff :
         F
 seumpamane..
 G                  Em
  tak peksakne karo kowe..
                  A
 mesti bakal loro ati..
                     Dm
 mending aku sing mundur..
                G
 timbang atiku ajur..
                C   C7
 kowe wes ora jujur..

               F
 wes cukup semene wae..
 G                    Em
  aku pamit ninggal kowe..
                    A
 mugo kwe oleh gantine ..
           Dm 
 aku wes pasrah..
 G             C
  aku sing ngalah..

Outro :
     C                         Em
cobo kowe ngerti sing tak rasakke..
Facebook
Twitter

Chord Patih Solo - Pakujoyo Ninggal Crito

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Patih Solo
  •