Kunci Gitar Pasak Tenda feat. Rahma Diva - Banyuwangi Dadi Saksi

Transpose:
Capo fret 2.

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C     G     Am  G
dek.. aku kangen..
  F          G            C
marang koe.. sing tak tresnani..
 F          G         Em        Am 
uwes telung taon.. anggonku ngenteni..
  Dm        G             C
tapi kowe.. kok ra mbukak ati..

  C     G          Am G
kuto.. iki dadi saksi..
     F        G         C
yen aku.. tau ninggalne sliramu..
 F            G     Em       Am
pesenku mung siji.. kowe ojo lali..
  Dm                   G
karo aku.. sing tau nglarani..

 F        G         Em      Am
uwes tak ubengi.. kuto banyuwangi..
  Dm          G
jane kowe.. kowe lungo neng endi..

Reff :
 F       G           Em          Am
  neng endi anggonku kudu nggoleki..
      Dm      G          C  C7
 sliramu.. janji bakal bali..
 F         G         Em           Am
 ning.. nyatane kowe mblenjani janji..
        Dm            G         C
 banyuwangi.. dadi saksi tresno iki..

Int. F G Em Am
     Dm G C..

  C     G          Am G
kuto.. iki dadi saksi..
     F      G             C   C7
yen aku.. tau ngenteni sliramu..
 F            G      Em      Am
pesenku mung siji.. kowe ojo lali..
  Dm            G       C    C7
karo aku.. seng tau ngancani..

F          G       Em     Am
mas.. kang mas.. sepurane aku..
 Dm         G           C C7
aku urung siap dipek mantu..
 F          G     Em          Am
ananging saiki.. aku sing nglarani..
 Dm          G        C
aku lungo.. ora bakal lali..

 F        G         Em      Am
uwes tak ubengi.. kuto banyuwangi..
  Dm          G
jane kowe.. kowe lungo neng endi..

Reff :
 F       G           Em          Am
  neng endi anggonku kudu nggoleki..
      Dm      G          C  C7
 sliramu.. janji bakal bali..
 F         G         Em           Am
 ning.. nyatane kowe mblenjani janji..
        Dm            G         C   C7
 banyuwangi.. dadi saksi tresno iki..
        Dm          G        F    Fm Cmaj7
 banyuwangi.. kowe mblenjani janji..

Chord Pasak Tenda feat. Rahma Diva - Banyuwangi Dadi Saksi

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Pasak Tenda
  • Chord Rahma Diva
  •