Kunci Gitar Niam - Mbusek Cerito

Transpose:
Intro : Am..Dm..F G Am..
        F..G Em Am..

  Am                  Dm
weruho gedigi pungkasane..
     F           G       C
sing bakale isun nompo welase..
  Dm                   Am
manis omongane nyatane sing ono buktine..
           F               G        Am
kabeh hang sun lakoni koyo nono regane..

Int. Dm G-E Am..

 Am                    Dm
ojo riko bisone mung mewek..
  F             G             C
pasrah ambi kekarepane wong tuwek..
  Dm                      Am
riko ninggal isun.. tanpo jalaran..
    F         G       Am
tegane.. gawe ati kelaran..

Reff:
       Am       A       Dm
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   G
 sakat krungu kabar..
            F         G          Am
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

       Am       A       Dm
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   G
 sakat krungu kabar..
            F         G          Am
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

#)
  Dm
yowes kelendi maning..
           Am
piring wes dadi beling..
        F
buseken kabeh cerito bengen..
          G    Em      Am  E
seng usah di.. iling maning..

Musik : Am..Dm..G F Am E
        Am A Dm..F..E Am..

 Am                    Dm
ojo riko bisone mung mewek..
  F             G             C
pasrah ambi kekarepane wong tuwek..
  Dm                      Am
riko ninggal isun.. tanpo jalaran..
    F         G       Am
tegane.. gawe ati kelaran..

Reff:
       Am       A       Dm
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   G
 sakat krungu kabar..
            F         G          Am
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

       Am       A       Dm
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   G
 sakat krungu kabar..
            F         G          Am
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

#)
  Dm
yowes kelendi maning..
           Am
piring wes dadi beling..
        F
buseken kabeh cerito bengen..
          G    Em      Am  E
seng usah di.. iling maning..

       Am       A       Dm
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   G
 sakat krungu kabar..
            F         G          Am
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

       Am       A       Dm
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   G
 sakat krungu kabar..
            F         G          Am
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

#)
  Dm
yowes kelendi maning..
           Am
piring wes dadi beling..
        F
buseken kabeh cerito bengen..
          G    Em      Am
seng usah di.. iling maning..
        F
buseken kabeh cerito bengen..
          G    Em      F
seng usah di.. iling maning..

Outro : Dm E Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm..A#m..C# D# Fm..
        C#..D# Cm Fm..

  Fm                  A#m
weruho gedigi pungkasane..
     C#          D#      G#
sing bakale isun nompo welase..
  A#m                  Fm
manis omongane nyatane sing ono buktine..
           C#              D#       Fm
kabeh hang sun lakoni koyo nono regane..

Int. A#m D#-C Fm..

 Fm                    A#m
ojo riko bisone mung mewek..
  C#            D#            G#
pasrah ambi kekarepane wong tuwek..
  A#m                     Fm
riko ninggal isun.. tanpo jalaran..
    C#        D#      Fm
tegane.. gawe ati kelaran..

Reff:
       Fm       F       A#m
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   D#
 sakat krungu kabar..
            C#        D#         Fm
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

       Fm       F       A#m
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   D#
 sakat krungu kabar..
            C#        D#         Fm
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

#)
  A#m
yowes kelendi maning..
           Fm
piring wes dadi beling..
        C#
buseken kabeh cerito bengen..
          D#   Cm      Fm   C
seng usah di.. iling maning..

Musik : Fm..A#m..D# C# Fm C
        Fm F A#m..C#..C Fm..

 Fm                    A#m
ojo riko bisone mung mewek..
  C#            D#            G#
pasrah ambi kekarepane wong tuwek..
  A#m                     Fm
riko ninggal isun.. tanpo jalaran..
    C#        D#      Fm
tegane.. gawe ati kelaran..

Reff:
       Fm       F       A#m
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   D#
 sakat krungu kabar..
            C#        D#         Fm
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

       Fm       F       A#m
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   D#
 sakat krungu kabar..
            C#        D#         Fm
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

#)
  A#m
yowes kelendi maning..
           Fm
piring wes dadi beling..
        C#
buseken kabeh cerito bengen..
          D#   Cm      Fm   C
seng usah di.. iling maning..

       Fm       F       A#m
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   D#
 sakat krungu kabar..
            C#        D#         Fm
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

       Fm       F       A#m
 nelongso.. duh rasane atinisun iki..
   D#
 sakat krungu kabar..
            C#        D#         Fm
 wong tuwek riko seng gelem ngrestui..

#)
  A#m
yowes kelendi maning..
           Fm
piring wes dadi beling..
        C#
buseken kabeh cerito bengen..
          D#   Cm      Fm
seng usah di.. iling maning..
        C#
buseken kabeh cerito bengen..
          D#   Cm      C#
seng usah di.. iling maning..

Outro : A#m C Fm..

Chord Niam - Mbusek Cerito


Lihat semua :
  • Chord Niam
  •