Kunci Gitar Imam Arsyatama - Tego Ninggal Rabi

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : E
        Am..Dm..G..C E
        Am..

Am           
rikolo semono
        Dm
kabeh endah jroning dodo
G
gemuyu nangis
        C
nambahi rosoning tresno
Am
isih kelingan
        Dm
sliramu ngekep ning ndodo
E
janjine ra bakal lungo..

Am
lunturing wektu
          Dm
mbuktekke janjimu palsu
G
manis lisanmu
         C
kroso nancep ning atiku
Am
sak pengarepan
        Dm
sliramu nglarani aku
E
pengen pisah karo aku..

Reff :
  Am
 ibarate aku
        Dm
 saben isuk nandur pari
   G                      C  E
 tumekaning panen malah rugi..

   Am
 saben dino kowe
         Dm    
 lahir batin tak openi
   G                       Am
 nanging kowe tego ninggal rabi..

      Dm
 ning kepiye maneh
           Am
 kabeh wis kersaning Gusti
  Dm
 aku kudu nrimo
          E
 urip ngempet loro ati..

Am
lunturing wektu
          Dm
mbuktekke janjimu palsu
G
manis lisanmu
         C
kroso nancep ning atiku
Am
sak pengarepan
        Dm
sliramu nglarani aku
E
pengen pisah karo aku..

Musik : F..C..Dm..E..

Reff :
  Am
 ibarate aku
        Dm
 saben isuk nandur pari
   G                      C  E
 tumekaning panen malah rugi..

   Am
 saben dino kowe
         Dm    
 lahir batin tak openi
   G                         C  E
 nanging kowe tego ninggal rabi..

  Am
 ibarate aku
        Dm
 saben isuk nandur pari
   G                      C  E
 tumekaning panen malah rugi..

   Am
 saben dino kowe
         Dm    
 lahir batin tak openi
   G                       Am
 nanging kowe tego ninggal rabi..

      Dm
 ning kepiye maneh
           Am
 kabeh wis kersaning Gusti
  Dm
 aku kudu nrimo
          E             Am
 urip ngempet loro ati..ii..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#
        C#m..F#m..B..E G#
        C#m..

C#m          
rikolo semono
        F#m
kabeh endah jroning dodo
B
gemuyu nangis
        E
nambahi rosoning tresno
C#m
isih kelingan
        F#m
sliramu ngekep ning ndodo
G#
janjine ra bakal lungo..

C#m
lunturing wektu
          F#m
mbuktekke janjimu palsu
B
manis lisanmu
         E
kroso nancep ning atiku
C#m
sak pengarepan
        F#m
sliramu nglarani aku
G#
pengen pisah karo aku..

Reff :
  C#m
 ibarate aku
        F#m
 saben isuk nandur pari
   B                      E  G#
 tumekaning panen malah rugi..

   C#m
 saben dino kowe
         F#m   
 lahir batin tak openi
   B                       C#m
 nanging kowe tego ninggal rabi..

      F#m
 ning kepiye maneh
           C#m
 kabeh wis kersaning Gusti
  F#m
 aku kudu nrimo
          G#
 urip ngempet loro ati..

C#m
lunturing wektu
          F#m
mbuktekke janjimu palsu
B
manis lisanmu
         E
kroso nancep ning atiku
C#m
sak pengarepan
        F#m
sliramu nglarani aku
G#
pengen pisah karo aku..

Musik : A..E..F#m..G#..

Reff :
  C#m
 ibarate aku
        F#m
 saben isuk nandur pari
   B                      E  G#
 tumekaning panen malah rugi..

   C#m
 saben dino kowe
         F#m   
 lahir batin tak openi
   B                         E  G#
 nanging kowe tego ninggal rabi..

  C#m
 ibarate aku
        F#m
 saben isuk nandur pari
   B                      E  G#
 tumekaning panen malah rugi..

   C#m
 saben dino kowe
         F#m   
 lahir batin tak openi
   B                       C#m
 nanging kowe tego ninggal rabi..

      F#m
 ning kepiye maneh
           C#m
 kabeh wis kersaning Gusti
  F#m
 aku kudu nrimo
          G#            C#m
 urip ngempet loro ati..ii..

Chord Imam Arsyatama - Tego Ninggal Rabi


Lihat semua :
  • Chord Imam Arsyatama
  •