Kunci Gitar Fendik Adella - Wong Urip (Lagu Pitutur)

Transpose:
Intro : G…..
        G..D Em C D G..

G
bong kuburan cino..
            G              D
wong nek sombong bakal ciloko..
Em             C
bong kuburan mayit..
            D              G
wong nek sombong bakal kejepit..

G
pring isine arak..
         G                  D
nek wis eling mbok sing semanak..
Em            C
pring isine banyu..
         D                   G
nek wis eling mbok yo sing luku..

Reff :
       G
 wong urip koyo rudo..
             G             D
 nek dong mumbul ojo sembrono..
 Em           C
 sing podo elingo..
         D             G
 jaman malik ra eling-eling..

Int. G..D Em C D G..

G
pring isine arak..
         G                  D
nek wis eling mbok sing semanak..
Em            C
pring isine banyu..
         D                   G
nek wis eling mbok yo sing luku..

Reff :
       G
 wong urip koyo rudo..
             G             D
 nek dong mumbul ojo sembrono..
 Em           C
 sing podo elingo..
         D             G
 jaman malik ra eling-eling..

Musik : G..D Em C D G..

G
pring isine arak..
         G                  D
nek wis eling mbok sing semanak..
Em            C
pring isine banyu..
         D                   G
nek wis eling mbok yo sing luku..

Reff :
       G
 wong urip koyo rudo..
             G             D
 nek dong mumbul ojo sembrono..
 Em           C
 sing podo elingo..
         D             G
 jaman malik ra eling-eling..

Musik : G..D Em C D G..

G
pring isine arak..
         G                  D
nek wis eling mbok sing semanak..
Em            C
pring isine banyu..
         D                   G
nek wis eling mbok yo sing luku..

Reff :
       G
 wong urip koyo rudo..
             G             D
 nek dong mumbul ojo sembrono..
 Em           C
 sing podo elingo..
         D             G
 jaman malik ra eling-eling..

Outro : G..D Em C D G..

Chord Fendik Adella - Wong Urip (Lagu Pitutur)


Lihat semua :
  • Chord Fendik
  • Chord Fendik Adella
  •