Kunci Gitar Bams DKW9 - Sepuluh Kutho

Transpose:
Intro : C..Bb..G#..C..
        Dm..Em..Bb G C..
        G#..Bb C..

        C                 Dm
dalan dalan iki mingongko seksi..
    G                           C
naliko bareng wong sing tak tresnani..
    C             Fm
bebasan panas lan udan..
    C       G          C
dek biyen.. tansah bebarengan..

Int. C..F..G..C..

          C        Dm
nanging saiki opo wes lali..
      G            C
tak goleki ono ngendi..
         C      
pirang dino pirang wengi
      F
kabeh kutho tak ubengi
           C
nanging nyatane..
       G        C
durung biso tak temoni..

Int. Dm Bb C..

Reff :
        C
 soko kutho solo
        F           C
 ngalor nganti kalioso..
            C
 semarang solotigo
       D             G
 boyolali tekan kartosuro..

       C
 yogja klaten
       F               C
 wonogiri tekan sukoharjo..
           C
 kabeh tak ubengi
         D         G
 nyatane kowe ora ono..

   F
 kelingan dek biyen
        C            Am
 naliko ketemu neng jaten..
    Dm            G
 sliramu ngajak lungo
           C
 nganti tekan sragen..

      F
 ning ati tambah susah
        C               Am
 naliko ketemu ning sangkrah
           Dm            G
 neng prapatan kae kowe malah
     C
 ngajak pisah..

Musik : Dm G C Am
        Dm G C..
        Fm..C..Fm Bb C..
        Bb Fm C..

          C        Dm
nanging saiki opo wes lali..
      G            C
tak goleki ono ngendi..
         C      
pirang dino pirang wengi
      F
kabeh kutho tak ubengi
           C
nanging nyatane..
       G        C
durung biso tak temoni..

Int. Dm Bb C..

Reff :
        C
 soko kutho solo
        F           C
 ngalor nganti kalioso..
            C
 semarang solotigo
       D             G
 boyolali tekan kartosuro..

       C
 yogja klaten
       F               C
 wonogiri tekan sukoharjo..
           C
 kabeh tak ubengi
         D         G
 nyatane kowe ora ono..

   F
 kelingan dek biyen
        C            Am
 naliko ketemu neng jaten..
    Dm            G
 sliramu ngajak lungo
           C
 nganti tekan sragen..

      F
 ning ati tambah susah
        C               Am
 naliko ketemu ning sangkrah
           Dm            G
 neng prapatan kae kowe malah
     C
 ngajak pisah..

Outro :         Dm         G
        ho o o oho.. oo.. oo..
               C       Am
        o o o oho.. oo..
               Dm         G
        o o o oho.. oo.. oo..
               C..
        o o o oo..

        www.[c]hordtela.com

Chord Bams DKW9 - Sepuluh Kutho

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Bams DKW9
  •