Kunci Gitar Askarya - Pungkas

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..Em..F G C..
        C..Em..F G C G

  C                 G
jaremu.. kowe bakal tresno..
      F         G       C
tanpo nyawang.. bondo dunyo..
      F                        C
sing tak suwun nganti tekaning tuo..
             G           C  G
nanging lungomu.. gawe gelo..

  C                  G
kabeh.. mung sewates janji..
     F         G          C
nyatane kowe.. sansoyo ndadi..
    F     
nek pancen kudu pungkas..
 C      G      C   G
ajari.. aku ikhlas..

Reff :
   C                      Em
 tulung.. meremo ning pangko..nanku..
   F            G     C  G
 rungokno suworone atiku..
     C                   Em
 meluo.. ngerti awan lan wengiku..
  F              G         (C)
 aku ndungo mung kanggo awakmu..

Musik : C..Em..F G C..
        Am Em F C
        Am Em F..G..

  C                  G
kabeh.. mung sewates janji..
     F         G          C
nyatane kowe.. sansoyo ndadi..
    F     
nek pancen kudu pungkas..
 C      G      C   G
ajari.. aku ikhlas..

Reff :
   C                      Em
 tulung.. meremo ning pangko..nanku..
   F            G     C  G
 rungokno suworone atiku..
     C                   Em
 meluo.. ngerti awan lan wengiku..
  F              G          C
 aku ndungo mung kanggo awakmu..

   C                      Em
 tulung.. meremo ning pangko..nanku..
   F            G     C  G
 rungokno suworone atiku..
     C                   Em
 meluo.. ngerti awan lan wengiku..
  F              G          C  G
 aku ndungo mung kanggo awakmu..

Outro : C..Em..F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..F#m..G A D..
        D..F#m..G A D A

  D                 A
jaremu.. kowe bakal tresno..
      G         A       D
tanpo nyawang.. bondo dunyo..
      G                        D
sing tak suwun nganti tekaning tuo..
             A           D  A
nanging lungomu.. gawe gelo..

  D                  A
kabeh.. mung sewates janji..
     G         A          D
nyatane kowe.. sansoyo ndadi..
    G     
nek pancen kudu pungkas..
 D      A      D   A
ajari.. aku ikhlas..

Reff :
   D                      F#m
 tulung.. meremo ning pangko..nanku..
   G            A     D  A
 rungokno suworone atiku..
     D                   F#m
 meluo.. ngerti awan lan wengiku..
  G              A         (D)
 aku ndungo mung kanggo awakmu..

Musik : D..F#m..G A D..
        Bm F#m G D
        Bm F#m G..A..

  D                  A
kabeh.. mung sewates janji..
     G         A          D
nyatane kowe.. sansoyo ndadi..
    G     
nek pancen kudu pungkas..
 D      A      D   A
ajari.. aku ikhlas..

Reff :
   D                      F#m
 tulung.. meremo ning pangko..nanku..
   G            A     D  A
 rungokno suworone atiku..
     D                   F#m
 meluo.. ngerti awan lan wengiku..
  G              A          D
 aku ndungo mung kanggo awakmu..

   D                      F#m
 tulung.. meremo ning pangko..nanku..
   G            A     D  A
 rungokno suworone atiku..
     D                   F#m
 meluo.. ngerti awan lan wengiku..
  G              A          D  A
 aku ndungo mung kanggo awakmu..

Outro : D..F#m..G A D..

Chord Askarya - Pungkas

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Askarya
  •