Kunci Gitar Andra Tolki - Wes Angel

Transpose:
Intro : C G Am G F..Fm..

C        G              Am  Em
wes.. yo wes ben tak culke..
   F          C
timbang loro atine..
     Dm          G
kowe gendak'an wae..

  C        G          Am  Em
cukup.. lehku merjuangke..
   F        C
percuma dijalani..
      Dm          G      C
nek kowe mampir.. rono rene..

      Am           Em
nek diteruske-teruske..
     F         C
ajur mumur akhire..
      Am          Em
Gusti tulung marekno..
      F           D      G
loro ati.. (loro ati..) iki..

Reff :
          C         G
 ora nyongko kowe tego
         Am       Em
 nggawe atiku keloro..
    F            C
 yo wes tak lilakno
          Dm               G
 yen kowe nggandeng wong liyo..

       C           G
 opo kurang rumatanku
         Am           Em
 ngasi kowe ninggal tatu..
      F        C
 tapi aku percoyo
         Dm        G       C
 karma kui pasti.. bakale ono..

Musik : F G Em -E Am
        Dm..Bb..G..

  C       G       Am  Em
cidro.. lorone atiku.. (tego temen!)
  F             C
sayangmu mung semu..
   Dm         G
cintamu yo palsu..

  C      G         Am  Em
cukup.. ojo diteruske..
      F           C
tak milih dalanku dewe
   Dm       G         C
mergo iki.. uwes takdire..

      Am           Em
nek diteruske-teruske..
     F         C
ajur mumur akhire..
      Am          Em
Gusti tulung marekno..
      F           D      G
loro ati.. (loro ati..) iki..

Reff :
          C         G
 ora nyongko kowe tego
         Am       Em
 nggawe atiku keloro..
    F            C
 yo wes tak lilakno
          Dm               G
 yen kowe nggandeng wong liyo..

       C           G
 opo kurang rumatanku
         Am           Em
 ngasi kowe ninggal tatu..
      F        C
 tapi aku percoyo
         Dm        G       C  A
 karma kui pasti.. bakale ono..

(overtune)
          D         A
 ora nyongko kowe tego
         Bm       F#m
 nggawe atiku keloro..
    G            D
 yo wes tak lilakno
          Em               A
 yen kowe nggandeng wong liyo..

       D           A
 opo kurang rumatanku
         Bm           F#m
 ngasi kowe ninggal tatu..
      G        D
 tapi aku percoyo
         Em        A       D
 karma kui pasti.. bakale ono..

      G        D
 tapi aku percoyo..
         Em        A       D..
 karma kui pasti.. bakale ono..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B C#m B A..Am..

E        B              C#m  G#m
wes.. yo wes ben tak culke..
   A          E
timbang loro atine..
     F#m         B
kowe gendak'an wae..

  E        B          C#m  G#m
cukup.. lehku merjuangke..
   A        E
percuma dijalani..
      F#m         B      E
nek kowe mampir.. rono rene..

      C#m          G#m
nek diteruske-teruske..
     A         E
ajur mumur akhire..
      C#m         G#m
Gusti tulung marekno..
      A           F#     B
loro ati.. (loro ati..) iki..

Reff :
          E         B
 ora nyongko kowe tego
         C#m      G#m
 nggawe atiku keloro..
    A            E
 yo wes tak lilakno
          F#m              B
 yen kowe nggandeng wong liyo..

       E           B
 opo kurang rumatanku
         C#m          G#m
 ngasi kowe ninggal tatu..
      A        E
 tapi aku percoyo
         F#m       B       E
 karma kui pasti.. bakale ono..

Musik : A B G#m -G# C#m
        F#m..D..B..

  E       B       C#m  G#m
cidro.. lorone atiku.. (tego temen!)
  A             E
sayangmu mung semu..
   F#m        B
cintamu yo palsu..

  E      B         C#m  G#m
cukup.. ojo diteruske..
      A           E
tak milih dalanku dewe
   F#m      B         E
mergo iki.. uwes takdire..

      C#m          G#m
nek diteruske-teruske..
     A         E
ajur mumur akhire..
      C#m         G#m
Gusti tulung marekno..
      A           F#     B
loro ati.. (loro ati..) iki..

Reff :
          E         B
 ora nyongko kowe tego
         C#m      G#m
 nggawe atiku keloro..
    A            E
 yo wes tak lilakno
          F#m              B
 yen kowe nggandeng wong liyo..

       E           B
 opo kurang rumatanku
         C#m          G#m
 ngasi kowe ninggal tatu..
      A        E
 tapi aku percoyo
         F#m       B       E   C#
 karma kui pasti.. bakale ono..

(overtune)
          F#        C#
 ora nyongko kowe tego
         D#m      A#m
 nggawe atiku keloro..
    B            F#
 yo wes tak lilakno
          G#m              C#
 yen kowe nggandeng wong liyo..

       F#          C#
 opo kurang rumatanku
         D#m          A#m
 ngasi kowe ninggal tatu..
      B        F#
 tapi aku percoyo
         G#m       C#      F#
 karma kui pasti.. bakale ono..

      B        F#
 tapi aku percoyo..
         G#m       C#      F#..
 karma kui pasti.. bakale ono..
Facebook
Twitter

Chord Andra Tolki - Wes Angel

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Andra Tolki
  •