Kunci Gitar Ajeng Jenggleng - Tak Loske

Transpose:
Capo di fret 4

         F           G
tak lilakne tak lalekne..
          Em          Am
tak ikhlasne tak e losne..
         Dm
yen pancene koe..
     G            C
uwis gandeng karo liyane..

-C7       F         G
 ra bakal aku nggoleki..
         Em         Am
ra bakal aku nggondeli..
        Dm
aku wes ra sudi..
       G         C
ndelok polahmu wingi..

Intro : C F Dm G..

C              G            Am  Em
tak roso.. kok ono.. seng bedo..
   F          C     Dm           G
ra telat ngabari.. esuk, awan, bengi..
C           G     Am          Em
nanging sak iki.. angel dihubungi..
F          C     Dm       G
aku krungu koe.. karo liyane..

Am           Em
tak.. kuatne atiku..
F           C
ngeculne slirahmu..
Am          Em
tiwas tak gemateni..
   F      D            G
nyatane.. mblenjani janji..

Reff :
          F           G
 tak lilakne tak lalekne..
           Em          Am
 tak ikhlasne tak e losne..
          Dm
 yen pancene kowe..
      G            C   C7
 uwis gandeng karo liyane..

          F         G
 ra bakal aku nggoleki..
          Em         Am
 ra bakal aku nggondeli..
         Dm
 aku wis ra sudi..
        G         C
 ndelok polahmu wingi..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C G

C           G     Am          Em
nanging sak iki.. angel dihubungi..
F          C     Dm       G
aku krungu koe.. karo liyane..

Am           Em
tak.. kuatne atiku..
F           C
ngeculne slirahmu..
Am          Em
tiwas tak gemateni..
   F      D            G
nyatane.. mblenjani janji..

Reff :
          F           G
 tak lilakne tak lalekne..
           Em          Am
 tak ikhlasne tak e losne..
          Dm
 yen pancene kowe..
      G            C   C7
 uwis gandeng karo liyane..

          F         G
 ra bakal aku nggoleki..
          Em          Am
 ra bakal aku nggondeli..
         Dm
 aku wis ra sudi..
        G         C
 ndelok polahmu wingi..

          F           G
 tak lilakne tak lalekne..
           Em          Am
 tak ikhlasne tak e losne..
          Dm
 yen pancene kowe..
      G            C   C7
 uwis gandeng karo liyane..

          F         G
 ra bakal aku nggoleki..
          Em          Am
 ra bakal aku nggondeli..
         Dm
 aku wis ra sudi..
        G         C
 ndelok polahmu wingi..
         Dm
 aku wis ra sudi..
        G         C
 ndelok polahmu wingi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

         A           B
tak lilakne tak lalekne..
          G#m         C#m
tak ikhlasne tak e losne..
         F#m
yen pancene koe..
     B            E
uwis gandeng karo liyane..

-E7       A         B
 ra bakal aku nggoleki..
         G#m         C#m
ra bakal aku nggondeli..
        F#m
aku wes ra sudi..
       B         E
ndelok polahmu wingi..

Intro : E A F#m B..

E              B            C#m  G#m
tak roso.. kok ono.. seng bedo..
   A          E     F#m          B
ra telat ngabari.. esuk, awan, bengi..
E           B     C#m         G#m
nanging sak iki.. angel dihubungi..
A          E     F#m      B
aku krungu koe.. karo liyane..

C#m          G#m
tak.. kuatne atiku..
A           E
ngeculne slirahmu..
C#m         G#m
tiwas tak gemateni..
   A      F#           B
nyatane.. mblenjani janji..

Reff :
          A           B
 tak lilakne tak lalekne..
           G#m         C#m
 tak ikhlasne tak e losne..
          F#m
 yen pancene kowe..
      B            E   E7
 uwis gandeng karo liyane..

          A         B
 ra bakal aku nggoleki..
          G#m        C#m
 ra bakal aku nggondeli..
         F#m
 aku wis ra sudi..
        B         E
 ndelok polahmu wingi..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E E7
        A B G#m C#m
        F#m B E B

E           B     C#m         G#m
nanging sak iki.. angel dihubungi..
A          E     F#m      B
aku krungu koe.. karo liyane..

C#m          G#m
tak.. kuatne atiku..
A           E
ngeculne slirahmu..
C#m         G#m
tiwas tak gemateni..
   A      F#           B
nyatane.. mblenjani janji..

Reff :
          A           B
 tak lilakne tak lalekne..
           G#m         C#m
 tak ikhlasne tak e losne..
          F#m
 yen pancene kowe..
      B            E   E7
 uwis gandeng karo liyane..

          A         B
 ra bakal aku nggoleki..
          G#m         C#m
 ra bakal aku nggondeli..
         F#m
 aku wis ra sudi..
        B         E
 ndelok polahmu wingi..

          A           B
 tak lilakne tak lalekne..
           G#m         C#m
 tak ikhlasne tak e losne..
          F#m
 yen pancene kowe..
      B            E   E7
 uwis gandeng karo liyane..

          A         B
 ra bakal aku nggoleki..
          G#m         C#m
 ra bakal aku nggondeli..
         F#m
 aku wis ra sudi..
        B         E
 ndelok polahmu wingi..
         F#m
 aku wis ra sudi..
        B         E
 ndelok polahmu wingi..

Chord Ajeng Jenggleng - Tak Loske

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ajeng Jenggleng
  •