Kunci Gitar Agus Priyanto - Kangen Balimu

Transpose:
Intro : C..Am..F..G….

C             Em
 ademe wengi iki..
 F      G            C
aku.. kelingan slirahmu..
C             Em
 ati rasane bingung..
  F         G         C
kudu.. piye mikir karepe..

C                   Em
 kangen sing ta rasake..
  F         G        C
nanging ora nemu dalane..
C              Em
 amung iso nerimo..
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan..

Em          Am
 opo kowe lali..
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi..
      F                      G
tekan saiki aku tansah ngenteni..

Reff :
            C               Am
  kembang mawar.. kembang melati..
           F                   G
  ra bakal pudar.. tresno neng ati
            C               Am
  kembang mawar.. kembang melati..
        F                 G
  atiku sabar.. setyo ngenteni..

  Dm              Am
   senajan adoh paranmu..
        F                      E
  kangenku.. mung kanggo slirahmu..

Int. Dm Am F E Am E..

C             Em
 ati rasane bingung..
  F         G         C
kudu.. piye mikir karepe..

C                   Em
 kangen sing ta rasake..
  F         G        C
nanging ora nemu dalane..
C              Em
 amung iso nerimo..
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan..

Em          Am
 opo kowe lali..
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi..
      F                      G
tekan saiki aku tansah ngenteni..

Reff :
            C               Am
  kembang mawar.. kembang melati..
           F                   G
  ra bakal pudar.. tresno neng ati
            C               Am
  kembang mawar.. kembang melati..
        F                 G
  atiku sabar.. setyo ngenteni..

  Dm              Am
   senajan adoh paranmu..
        F                      E
  kangenku.. mung kanggo slirahmu..

            C               Am
  kembang mawar.. kembang melati..
           F                   G
  ra bakal pudar.. tresno neng ati
            C               Am
  kembang mawar.. kembang melati..
        F                 G
  atiku sabar.. setyo ngenteni..

  Dm              Am
   senajan adoh paranmu..
        F                      E
  kangenku.. mung kanggo slirahmu..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A..F#m..D..E….

A             C#m
 ademe wengi iki..
 D      E            A
aku.. kelingan slirahmu..
A             C#m
 ati rasane bingung..
  D         E         A
kudu.. piye mikir karepe..

A                   C#m
 kangen sing ta rasake..
  D         E        A
nanging ora nemu dalane..
A              C#m
 amung iso nerimo..
    D        E        A
kahanan adoh karo panggonan..

C#m         F#m
 opo kowe lali..
C#m                 F#m
 mbiyen sing ta sayangi..
(-E)   D                      E
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

Reff :
            A               F#m
  kembang mawar.. kembang melati..
           D                   E
  ra bakal pudar.. tresno neng ati
            A               F#m
  kembang mawar.. kembang melati..
        D                 E
  atiku sabar.. setyo ngenteni..

  Bm              F#m
   senajan adoh paranmu..
        D                      C#
  kangenku.. mung kanggo slirahmu..

Int. Bm F#m D C# F#m C#..

A             C#m
 ati rasane bingung..
  D         E         A
kudu.. piye mikir karepe..

A                   C#m
 kangen sing ta rasake..
  D         E        A
nanging ora nemu dalane..
A              C#m
 amung iso nerimo..
    D        E        A
kahanan adoh karo panggonan..

C#m         F#m
 opo kowe lali..
C#m                 F#m
 mbiyen sing ta sayangi..
      D                      E
tekan saiki aku tansah ngenteni..

Reff :
            A               F#m
  kembang mawar.. kembang melati..
           D                   E
  ra bakal pudar.. tresno neng ati
            A               F#m
  kembang mawar.. kembang melati..
        D                 E
  atiku sabar.. setyo ngenteni..

  Bm              F#m
   senajan adoh paranmu..
        D                      C#
  kangenku.. mung kanggo slirahmu..

            A               F#m
  kembang mawar.. kembang melati..
           D                   E
  ra bakal pudar.. tresno neng ati
            A               F#m
  kembang mawar.. kembang melati..
        D                 E
  atiku sabar.. setyo ngenteni..

  Bm              F#m
   senajan adoh paranmu..
        D                      C#
  kangenku.. mung kanggo slirahmu..

Outro : F#m
Facebook
Twitter

Chord Agus Priyanto - Kangen Balimu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Agus Priyanto
  •