Kunci Gitar Wegah Lali - Cinta Settingan

Transpose:
Intro : G

           C         D
wes kadung ber..ju..ang
         G   D   Em
ending e ke..la..ran
         C          D         G
tresnomu nggo aku jebule settingan..

Intro : C  D  G D Em
        C  D  G..

        G         D         G
koyo ngene rasane wong loro ati..
        D         C           G
saben bengi moto iki mrebes mili..
    C         D            G   D/F#  Em
kelingan.. janji.. janji sehidup semati
         C        D         G
nanging opo bukit koe medot janji..

  Em     Bm          C       G
loro ati iki.. koe tego ngelarani
    Em          Bm
aku ra nyalahke koe
       C                  D
tapi keadaan uwes koyo ngene..

Reff :
            C        D
 wes kadung ber..ju..ang
          G       Em
 ending e ke..la..ran
          C          D            G
 tresnomu nggo aku jebul mung dolanan..

            C        D
 wes kadung ber..ju..ang
          G       Em
 ending e ke..la..ran
          C          D         G
 tresnomu nggo aku jebule settingan..

Musik : Em  Bm  C  G D/F#
        Em  Bm  C..D…..

  Em     Bm          C       G
loro ati iki.. koe tego ngelarani
    Em           Bm
aku ra nyalahke koe
       C                  D
tapi keadaan uwes koyo ngene..

Reff :
            C        D
 wes kadung ber..ju..ang
          G       Em
 ending e ke..la..ran
          C          D            G
 tresnomu nggo aku jebul mung dolanan..

            C        D
 wes kadung ber..ju..ang
          G       Em
 ending e ke..la..ran
          C          D         G
 tresnomu nggo aku jebule settingan..
          C          D         G   Em
 tresnomu nggo aku jebule settingan..
          C          D         G
 tresnomu nggo aku jebule settingan..
Facebook
Twitter

Chord Wegah Lali - Cinta Settingan


Lihat semua :
  • Chord Wegah Lali
  •