Kunci Gitar Rafidyogi feat. Juanhafiz - Ninggal Janji

Transpose:
Intro : C Am F G..

  C             G          Am G
kowe mbiyen.. tau ning uripku..
 F         Em     Dm        G
opo ra kelingan.. karo janjimu..
       C            G         Am G
sing jare pingin.. urip karo aku..
     F            G         C
ning nyatane.. janjimu mung palsu..

     F          G
pancene aku.. kudu lungo..
   Em       Am
mergo aku yakin
         F          G           C
sesok mesti oleh ganti sing gemati..

Reff :
     F           G
 tresno.. sing tenanan
    Em            Am
 saiki ninggal janji..
     F            G          C
 senajan loro.. kudu tak lakoni..
  F       G         Em       Am
 aku.. ikhlas mugo oleh.. ganti..
      F          G              C
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..

Musik : F G Em Am
        F G..

  C             G          Am G
kowe mbiyen.. tau ning uripku..
 F         Em     Dm        G
opo ra kelingan.. karo janjimu..
       C            G         Am G
sing jare pingin.. urip karo aku..
     F            G         C
ning nyatane.. janjimu mung palsu..

     F          G
pancene aku.. kudu lungo..
   Em       Am
mergo aku yakin
         F          G           C
sesok mesti oleh ganti sing gemati..

Reff :
     F           G
 tresno.. sing tenanan
    Em            Am
 saiki ninggal janji..
     F            G          C
 senajan loro.. kudu tak lakoni..
  F       G         Em       Am
 aku.. ikhlas mugo oleh.. ganti..
      F          G              C
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..

     F           G
 tresno.. sing tenanan
    Em            Am
 saiki ninggal janji..
     F            G          C
 senajan loro.. kudu tak lakoni..
  F       G         Em       Am
 aku.. ikhlas mugo oleh.. ganti..
      F          G              C
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..
      F          G              C
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..
 Am  Dm     G               C
  saiki aku.. wis oleh gantimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Em C D..

  G             D          Em  D
kowe mbiyen.. tau ning uripku..
 C         Bm     Am        D
opo ra kelingan.. karo janjimu..
       G            D         Em  D
sing jare pingin.. urip karo aku..
     C            D         G
ning nyatane.. janjimu mung palsu..

     C          D
pancene aku.. kudu lungo..
   Bm       Em
mergo aku yakin
         C          D           G
sesok mesti oleh ganti sing gemati..

Reff :
     C           D
 tresno.. sing tenanan
    Bm            Em
 saiki ninggal janji..
     C            D          G
 senajan loro.. kudu tak lakoni..
  C       D         Bm       Em
 aku.. ikhlas mugo oleh.. ganti..
      C          D              G
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..

Musik : C D Bm Em
        C D..

  G             D          Em  D
kowe mbiyen.. tau ning uripku..
 C         Bm     Am        D
opo ra kelingan.. karo janjimu..
       G            D         Em  D
sing jare pingin.. urip karo aku..
     C            D         G
ning nyatane.. janjimu mung palsu..

     C          D
pancene aku.. kudu lungo..
   Bm       Em
mergo aku yakin
         C          D           G
sesok mesti oleh ganti sing gemati..

Reff :
     C           D
 tresno.. sing tenanan
    Bm            Em
 saiki ninggal janji..
     C            D          G
 senajan loro.. kudu tak lakoni..
  C       D         Bm       Em
 aku.. ikhlas mugo oleh.. ganti..
      C          D              G
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..

     C           D
 tresno.. sing tenanan
    Bm            Em
 saiki ninggal janji..
     C            D          G
 senajan loro.. kudu tak lakoni..
  C       D         Bm       Em
 aku.. ikhlas mugo oleh.. ganti..
      C          D              G
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..
      C          D              G
 lilakno aku.. golek sing luwih gemati..
 Em  Am     D               G
  saiki aku.. wis oleh gantimu..

Chord Rafidyogi feat. Juanhafiz - Ninggal Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Juanhafiz
  • Chord Rafidyogi
  •