Kunci Gitar Momon - Bosok

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G..

C            G          Am
sing mbok gandeng iki tanganku..
      F
statusmu karo aku..
            G
sing mbok gagas dudu aku..
  Em                    Am          F
ragamu ning kene pikiranmu ning ngendi
           G            Em
ning mantanmu sing jare wis..
           Am
mbok setip jenenge..

Reff :
 F             G
 yen tak terus-terusno..
 Em             Am
  remuk njobo njero..
 F            G
 klakon ajur awakku..
 Em         Am
  bosok jeroanku..

    F               G
 mumpung durung kebacut jero..
 Em            Am
 tak jabel wae tresnaku
  F            G
 eman-eman ati iki..
     Em             Am
 yen mung mbok main-mainke..

C     G       Am
jane aku isih sayang kowe..
        F                   G
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 Em                   Am      F
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        G         Em          Am
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

Reff :
 F             G
 yen tak terus-terusno..
 Em             Am
  remuk njobo njero..
 F            G
 klakon ajur awakku..
 Em         Am
  bosok jeroanku..

    F               G
 mumpung durung kebacut jero..
 Em            Am
 tak jabel wae tresnaku
  F            G
 eman-eman ati iki..
     Em             Am
 yen mung mbok main-mainke..

Int. C G Am F..G..
     Em..Am F G Em Am..

Reff :
 F             G
 yen tak terus-terusno..
 Em             Am
  remuk njobo njero..
 F            G
 klakon ajur awakku..
 Em         Am
  bosok jeroanku..

    F               G
 mumpung durung kebacut jero..
 Em            Am
 tak jabel wae tresnaku
  F            G
 eman-eman ati iki..
     Em             Am
 yen mung mbok main-mainke..

C     G       Am
jane aku isih sayang kowe..
        F                   G
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 Em                   Am      F
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        G         Em          Am
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

Reff :
 F             G
 yen tak terus-terusno..
 Em             Am
  remuk njobo njero..
 F            G
 klakon ajur awakku..
 Em         Am
  bosok jeroanku..

    F               G
 mumpung durung kebacut jero..
 Em            Am
 tak jabel wae tresnaku
  F            G
 eman-eman ati iki..
     Em             Am
 yen mung mbok main-mainke..

Musik : C G Am F..G..
        Em..Am F G Em Am..

Reff :
 F             G
 yen tak terus-terusno..
 Em             Am
  remuk njobo njero..
 F            G
 klakon ajur awakku..
 Em         Am
  bosok jeroanku..

 F             G
 yen tak terus-terusno..
 Em             Am
  remuk njobo njero..
 F            G
 klakon ajur awakku..
 Em         Am
  bosok jeroanku..

    F               G
 mumpung durung kebacut jero..
 Em            Am
 tak jabel wae tresnaku
  F            G
 eman-eman ati iki..
     Em             Am
 yen mung mbok main-mainke..
    F            G
 nyuwun sewu.. kowe uwis..
 Em        Am
 ra pantes tak gondeli..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E F# D#m G#m
        E F#..

B            F#         G#m
sing mbok gandeng iki tanganku..
      E
statusmu karo aku..
            F#
sing mbok gagas dudu aku..
  D#m                   G#m         E
ragamu ning kene pikiranmu ning ngendi
           F#           D#m
ning mantanmu sing jare wis..
           G#m
mbok setip jenenge..

Reff :
 E             F#
 yen tak terus-terusno..
 D#m            G#m
  remuk njobo njero..
 E            F#
 klakon ajur awakku..
 D#m        G#m
  bosok jeroanku..

    E               F#
 mumpung durung kebacut jero..
 D#m           G#m
 tak jabel wae tresnaku
  E            F#
 eman-eman ati iki..
     D#m            G#m
 yen mung mbok main-mainke..

B     F#      G#m
jane aku isih sayang kowe..
        E                   F#
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 D#m                  G#m     E
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        F#        D#m         G#m
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

Reff :
 E             F#
 yen tak terus-terusno..
 D#m            G#m
  remuk njobo njero..
 E            F#
 klakon ajur awakku..
 D#m        G#m
  bosok jeroanku..

    E               F#
 mumpung durung kebacut jero..
 D#m           G#m
 tak jabel wae tresnaku
  E            F#
 eman-eman ati iki..
     D#m            G#m
 yen mung mbok main-mainke..

Int. B F# G#m E..F#..
     D#m..G#m E F# D#m G#m..

Reff :
 E             F#
 yen tak terus-terusno..
 D#m            G#m
  remuk njobo njero..
 E            F#
 klakon ajur awakku..
 D#m        G#m
  bosok jeroanku..

    E               F#
 mumpung durung kebacut jero..
 D#m           G#m
 tak jabel wae tresnaku
  E            F#
 eman-eman ati iki..
     D#m            G#m
 yen mung mbok main-mainke..

B     F#      G#m
jane aku isih sayang kowe..
        E                   F#
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 D#m                  G#m     E
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        F#        D#m         G#m
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

Reff :
 E             F#
 yen tak terus-terusno..
 D#m            G#m
  remuk njobo njero..
 E            F#
 klakon ajur awakku..
 D#m        G#m
  bosok jeroanku..

    E               F#
 mumpung durung kebacut jero..
 D#m           G#m
 tak jabel wae tresnaku
  E            F#
 eman-eman ati iki..
     D#m            G#m
 yen mung mbok main-mainke..

Musik : B F# G#m E..F#..
        D#m..G#m E F# D#m G#m..

Reff :
 E             F#
 yen tak terus-terusno..
 D#m            G#m
  remuk njobo njero..
 E            F#
 klakon ajur awakku..
 D#m        G#m
  bosok jeroanku..

 E             F#
 yen tak terus-terusno..
 D#m            G#m
  remuk njobo njero..
 E            F#
 klakon ajur awakku..
 D#m        G#m
  bosok jeroanku..

    E               F#
 mumpung durung kebacut jero..
 D#m           G#m
 tak jabel wae tresnaku
  E            F#
 eman-eman ati iki..
     D#m            G#m
 yen mung mbok main-mainke..
    E            F#
 nyuwun sewu.. kowe uwis..
 D#m       G#m
 ra pantes tak gondeli..

Facebook
Twitter

Chord Momon - Bosok

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Momon
  •