Kunci Gitar Irsa Pertamina - Tatomu Palsu

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Am Em F -G C
        Am Em F C
        Am Em F -G C 

        C                F
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  G                   C
rasane yen ati.. iseh sayang..
          C          F
kowe sing tau.. ono atiku..
  G                 C
pingin.. pingin ketemu..

        F
aku tresno karo kowe..
       C             Am
ora gampang tak lalekne..
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe..

Int. Am..Em..G..

Reff :
     Am       Em
 jujuro ko atimu..
      F           C
 opo isih sayang aku..
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F    G    C
 piye kabarmu..

      Am        Em
 tatu gambare waru..
        F           C
 jare biyen kanggo aku..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F      G   C
 tatone kanggo bojomu..

Musik : Am Em F C
        Am Em F -G C
        Am Em F C
        Am Em F -G C 
        
        C                F
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  G                   C
rasane yen ati.. iseh sayang..
          C          F
kowe sing tau.. ono atiku..
  G                 C
pingin.. pingin ketemu..

        F
aku tresno karo kowe..
       C             Am
ora gampang tak lalekne..
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe..

Int. Am..Em..G..

Reff :
     Am       Em
 jujuro ko atimu..
      F           C
 opo isih sayang aku..
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F   -G    C
 piye kabarmu..

      Am        Em
 tatu gambare waru..
        F           C
 jare biyen kanggo aku..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F      -G   C
 rasane sanggup bojomu..

     Am       Em
 jujuro ko atimu..
      F           C
 opo isih sayang aku..
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F   -G    C
 piye kabarmu..

      Am        Em
 tatu gambare waru..
        F           C
 jare biyen kanggo aku..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F     -G   C
 tatone kanggo bojomu..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F     -G   C
 tatone kanggo bojomu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m D#m E B
        G#m D#m E -F# B
        G#m D#m E B
        G#m D#m E -F# B..

        B                E
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  F#                  B
rasane yen ati.. iseh sayang..
          B          E
kowe sing tau.. ono atiku..
  F#                B
pingin.. pingin ketemu..

        E
aku tresno karo kowe..
       B             G#m
ora gampang tak lalekne..
 C#m       F#          B
aku kangen ngalem karo kowe..

Int. G#m..D#m..F#..

Reff :
     G#m      D#m
 jujuro ko atimu..
      E           B
 opo isih sayang aku..
       G#m        D#m
 wis suwe ora ketemu
 E   -F#   B
 piye kabarmu..

      G#m       D#m
 tatu gambare waru..
        E           B
 jare biyen kanggo aku..
      G#m       D#m
 tapi nyatane bedo..
        E     -F#  B
 tatone kanggo bojomu..


Musik : G#m D#m E B
        G#m D#m E -F# B
        G#m D#m E B
        G#m D#m E -F# B..
        
        B                E
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  F#                  B
rasane yen ati.. iseh sayang..
          B          E
kowe sing tau.. ono atiku..
  F#                B
pingin.. pingin ketemu..

        E
aku tresno karo kowe..
       B             G#m
ora gampang tak lalekne..
 C#m       F#          B
aku kangen ngalem karo kowe..

Int. G#m..D#m..F#..

Reff :
     G#m      D#m
 jujuro ko atimu..
      E           B
 opo isih sayang aku..
       G#m        D#m
 wis suwe ora ketemu
 E   -F#   B
 piye kabarmu..

      G#m       D#m
 tatu gambare waru..
        E           B
 jare biyen kanggo aku..
      G#m       D#m
 tapi nyatane bedo..
        E      -F#  B
 rasane sanggup bojomu..

     G#m      D#m
 jujuro ko atimu..
      E           B
 opo isih sayang aku..
       G#m        D#m
 wis suwe ora ketemu
 E   -F#   B
 piye kabarmu..

      G#m       D#m
 tatu gambare waru..
        E           B
 jare biyen kanggo aku..
      G#m       D#m
 tapi nyatane bedo..
        E     -F#  B
 tatone kanggo bojomu..
      G#m       D#m
 tapi nyatane bedo..
        E     -F#  B
 tatone kanggo bojomu..
Facebook
Twitter

Chord Irsa Pertamina - Tatomu Palsu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Irsa Pertamina
  •