Kunci Gitar HENIIKUN BAY - Rung Wani Nembung

Transpose:
(kidung jawa)
     
duh Gusti engkang kulo sembah..
mugi paringo berkah..
wantun medhar manah..
sak dherenge kulo mlampah..
kathur kulo manembah..
donga kulo.. pun ijabah..

Intro : Em F Em C G..

C
keparengno aku..
Am
kangen mring sliramu..
Dm                  G
senadyan sliramu dhurung..
        C         G
kenal karo awakku..

C
aku nandang wuyung..
Am
ning rung wani nembung..
Dm              G
pikiran dadhi bingung..
       C         C-Bm
ati kroso suwung..

Am       G
ayu sliramu..
       F        C
gawe kesengsem atiku..
Am         G
ning aku ragu..
       F                   G
opo sliramu nompo katresnanku..

Reff :
   C             G
 tebing breksi wengi iki
        Dm           Am
 sing bakal dadhi saksi..
  F              G
 eluh..ku ning pipi..

        C             G
 pengen nyanding tapi rung wani
       Dm         Am
 dadhi sepi ning ati..
     F         G    (C)
 ra ono.. sing ngancani..

Musik : C G Dm Am
        C G F..
        C G Dm Am
        C G F C C-Bm

Am       G
ayu sliramu..
       F        C
gawe kesengsem atiku..
Am         G
ning aku ragu..
       F                   G
opo sliramu nompo katresnanku..

Reff :
   C             G
 tebing breksi wengi iki
        Dm           Am
 sing bakal dadhi saksi..
  F              G
 eluh..ku ning pipi..

        C             G
 pengen nyanding tapi rung wani
       Dm         Am
 dadhi sepi ning ati..
     F         G     Am 
 ra ono.. sing ngancani..

    C            G
 Gusti engkang kulo sembah
      Dm         Am
 mugi paringo berkah..
    F            G
 wantun.. medhar manah..

     C          G
 sak dherenge kulo mlampah
        Dm        Am
 kathur kulo manembah..
   F         G   Am
 donga.. pun ijabah..

(overtune)
    D            A
 Gusti engkang kulo sembah
      Em         Bm
 mugi paringo berkah..
    F            A
 wantun.. medhar manah..

     D          A
 sak dherenge kulo mlampah
        Em        Bm
 kathur kulo manembah..
   G         A  Bm
 donga.. pun ijabah..
   G      A        D Bm G
 donga.. pun.. ijabah..
  A       D
 pun.. ijabah..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

(kidung jawa)
     
duh Gusti engkang kulo sembah..
mugi paringo berkah..
wantun medhar manah..
sak dherenge kulo mlampah..
kathur kulo manembah..
donga kulo.. pun ijabah..

Intro : C#m D C#m A E..

A
keparengno aku..
F#m
kangen mring sliramu..
Bm                  E
senadyan sliramu dhurung..
        A         E
kenal karo awakku..

A
aku nandang wuyung..
F#m
ning rung wani nembung..
Bm              E
pikiran dadhi bingung..
       A         A-G#m
ati kroso suwung..

F#m      E
ayu sliramu..
       D        A
gawe kesengsem atiku..
F#m        E
ning aku ragu..
       D                   E
opo sliramu nompo katresnanku..

Reff :
   A             E
 tebing breksi wengi iki
        Bm           F#m
 sing bakal dadhi saksi..
  D              E
 eluh..ku ning pipi..

        A             E
 pengen nyanding tapi rung wani
       Bm         F#m
 dadhi sepi ning ati..
     D         E    (A)
 ra ono.. sing ngancani..

Musik : A E Bm F#m
        A E D..
        A E Bm F#m
        A E D A A-G#m

F#m      E
ayu sliramu..
       D        A
gawe kesengsem atiku..
F#m        E
ning aku ragu..
       D                   E
opo sliramu nompo katresnanku..

Reff :
   A             E
 tebing breksi wengi iki
        Bm           F#m
 sing bakal dadhi saksi..
  D              E
 eluh..ku ning pipi..

        A             E
 pengen nyanding tapi rung wani
       Bm         F#m
 dadhi sepi ning ati..
     D         E     F#m 
 ra ono.. sing ngancani..

    A            E
 Gusti engkang kulo sembah
      Bm         F#m
 mugi paringo berkah..
    D            E
 wantun.. medhar manah..

     A          E
 sak dherenge kulo mlampah
        Bm        F#m
 kathur kulo manembah..
   D         E  F#m
 donga.. pun ijabah..

(overtune)
    B            F#
 Gusti engkang kulo sembah
      C#m        G#m
 mugi paringo berkah..
    D            F#
 wantun.. medhar manah..

     B          F#
 sak dherenge kulo mlampah
        C#m       G#m
 kathur kulo manembah..
   E         F# G#m
 donga.. pun ijabah..
   E      F#      B  G#m E
 donga.. pun.. ijabah..
  F#      B
 pun.. ijabah..
Facebook
Twitter

Chord HENIIKUN BAY - Rung Wani Nembung


Lihat semua :
  • Chord HENIIKUN BAY
  •