Kunci Gitar Dremban - Gowo Balik

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm Fm G

C  G/B            Am        G
a..ku.. ra ngerti dalan pikiranmu..
 F               Em      Dm         G
aku wong sing mbiyen tau mbok sio-sio..
C  G/B             Am         G
a..ku.. ra ngerti karo kekarepanmu..
 F             Em     Dm           G
aku wong sing ora tau mbok anggep ono..

F           G    Em        Am
kowe ra ngerti.. perjuanganku..
           Dm
nglunturke rosoku iki..
         Fm           G   
ngapus kenangan ning ati..

Reff :
 F    G
 sa..iki aku.. 
     Em          Am
 wes karo wong liyo..
  Dm         Fm
 ati iki wes bahagio..
        G
 kowe balik gowo tresno..

 F       G
 wes.. gowo balik..
   Em             Am
 kenangan sing mbiyen kae..
   Bb         G         C
 kabeh kuwi kudu dilalekne..

Musik : C..G..F G C C-G/B
        Am..Em..F G C..

F           G    Em        Am
kowe ra ngerti.. perjuanganku..
           Dm Em F
nglunturke rosoku iki..
D        G
ngapus kenangan ning ati..

Reff :
 F    G            Em          Am
 sa..iki aku.. wes karo wong liyo..
  Dm         G
 ati iki wes bahagio..
        C            Gm C
 kowe balik gowo tresno..

 F       G
 wes.. gowo balik..
   Em     E       Am
 kenangan sing mbiyen kae..
   Dm         G         C
 kabeh kuwi kudu dilalekne..

 F       G
 wes.. gowo balik..
   Em             Am
 kenangan sing mbiyen kae..
   Dm     -Em
 kabeh kuwi..
   Fm         G        (C)
 kabeh kuwi kudu dilalekne..

Outro : C Am Dm Fm G
        C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em
        Am..Cm D

G  D/F#           Em        D
a..ku.. ra ngerti dalan pikiranmu..
 C               Bm      Am         D
aku wong sing mbiyen tau mbok sio-sio..
G  D/F#            Em         D
a..ku.. ra ngerti karo kekarepanmu..
 C             Bm     Am           D
aku wong sing ora tau mbok anggep ono..

C           D    Bm        Em
kowe ra ngerti.. perjuanganku..
           Am
nglunturke rosoku iki..
         Cm           D   
ngapus kenangan ning ati..

Reff :
 C    D
 sa..iki aku.. 
     Bm          Em
 wes karo wong liyo..
  Am         Cm
 ati iki wes bahagio..
        D
 kowe balik gowo tresno..

 C       D
 wes.. gowo balik..
   Bm             Em
 kenangan sing mbiyen kae..
   F          D         G
 kabeh kuwi kudu dilalekne..

Musik : G..D..C D G G-D/F#
        Em..Bm..C D G..

C           D    Bm        Em
kowe ra ngerti.. perjuanganku..
           Am  Bm  C
nglunturke rosoku iki..
A        D
ngapus kenangan ning ati..

Reff :
 C    D            Bm          Em
 sa..iki aku.. wes karo wong liyo..
  Am         D
 ati iki wes bahagio..
        G            Dm G
 kowe balik gowo tresno..

 C       D
 wes.. gowo balik..
   Bm     B/D#    Em
 kenangan sing mbiyen kae..
   Am         D         G
 kabeh kuwi kudu dilalekne..

 C       D
 wes.. gowo balik..
   Bm             Em
 kenangan sing mbiyen kae..
   Am     -Bm
 kabeh kuwi..
   Cm         D        (G)
 kabeh kuwi kudu dilalekne..

Outro : G Em Am Cm -D
        G..
Facebook
Twitter

Chord Dremban - Gowo Balik

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Dremban
  •