Kunci Gitar Delva - Tiwas Tak Aboti

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C E Am D
        F Fm G C..

    C          E
wes cukup sakmene..
       Am
nek ku ngeboti kowe..
Am        F
 tiwas atiku wes kadung
G         C
tenanan karo kowe..
F         G         Em
 kadung kowe tak aboti
  Am           Dm
kadung tak belani
       G            C
kowe malah nglarani ati..

    C           E
mungkin kudu ngene..
      Am
tresnoku marang kowe..
F               G
 wes cukup sakmene
          C
ra usah diteruske..
F         G          Em
 mungkin iki wes dalane
    Am          Dm
mungkin wes garise
        G         C
ati nganti loro rasane..

Reff :
              C
 jan abot rasane..
                 E
 tresnoku ning kowe..
                 Am
 ku kudu ngikhlasne
                    D
 yen dadine koyo ngene..
                 F
 tresnoku ning kowe..
                Fm
 wes cukup sakmene..
      G          C
 ora usah diteruske..

Musik : F G Em        Am
              hu.. wo oo aa..
        Dm G C..

    C           E
mungkin kudu ngene..
      Am
tresnoku marang kowe..
F               G
 wes cukup sakmene
          C
ra usah diteruske..
F         G          Em
 mungkin iki wes dalane
    Am          Dm
mungkin wes garise
        G         C
ati nganti loro rasane..

Reff :
              C
 jan abot rasane..
                 E
 tresnoku ning kowe..
                 Am
 ku kudu ngikhlasne
                    D
 yen dadine koyo ngene..
                 F
 tresnoku ning kowe..
                Fm
 wes cukup sakmene..
      G          C
 ora usah diteruske..

              C
 jan abot rasane..
                 E
 tresnoku ning kowe..
                 Am
 ku kudu ngikhlasne
                    D
 yen dadine koyo ngene..
                 F
 tresnoku ning kowe..
                Fm
 wes cukup sakmene..
      G          C
 ora usah diteruske..
 Am               F
  tresnoku ning kowe..
                Fm
 wes cukup sakmene..
      G          C
 ora usah diteruske..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# A# D#m G#
        B Bm C# F#..

    F#         A#
wes cukup sakmene..
       D#m
nek ku ngeboti kowe..
D#m       B
 tiwas atiku wes kadung
C#        F#
tenanan karo kowe..
B         C#        A#m
 kadung kowe tak aboti
  D#m          G#m
kadung tak belani
       C#           F#
kowe malah nglarani ati..

    F#          A#
mungkin kudu ngene..
      D#m
tresnoku marang kowe..
B               C#
 wes cukup sakmene
          F#
ra usah diteruske..
B         C#         A#m
 mungkin iki wes dalane
    D#m         G#m
mungkin wes garise
        C#        F#
ati nganti loro rasane..

Reff :
              F#
 jan abot rasane..
                 A#
 tresnoku ning kowe..
                 D#m
 ku kudu ngikhlasne
                    G#
 yen dadine koyo ngene..
                 B
 tresnoku ning kowe..
                Bm
 wes cukup sakmene..
      C#         F#
 ora usah diteruske..

Musik : B C# A#m       D#m
               hu.. wo oo aa..
        G#m C# F#..

    F#          A#
mungkin kudu ngene..
      D#m
tresnoku marang kowe..
B               C#
 wes cukup sakmene
          F#
ra usah diteruske..
B         C#         A#m
 mungkin iki wes dalane
    D#m         G#m
mungkin wes garise
        C#        F#
ati nganti loro rasane..

Reff :
              F#
 jan abot rasane..
                 A#
 tresnoku ning kowe..
                 D#m
 ku kudu ngikhlasne
                    G#
 yen dadine koyo ngene..
                 B
 tresnoku ning kowe..
                Bm
 wes cukup sakmene..
      C#         F#
 ora usah diteruske..

              F#
 jan abot rasane..
                 A#
 tresnoku ning kowe..
                 D#m
 ku kudu ngikhlasne
                    G#
 yen dadine koyo ngene..
                 B
 tresnoku ning kowe..
                Bm
 wes cukup sakmene..
      C#         F#
 ora usah diteruske..
 D#m              B
  tresnoku ning kowe..
                Bm
 wes cukup sakmene..
      C#         F#
 ora usah diteruske..

Chord Delva - Tiwas Tak Aboti

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Delva
  •