Kunci Gitar Citra & Risa - Kembang

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am Dm G C
        F Dm E..

  Am
seumpomo kembang
         Em
sing ono ing pelataran
  Dm
mati alum kepanasan
     F                    E
sing suwe ngenteni derese udan..

  Am
semono atiku
          Em
yen eling kabeh lakonku
    Dm
tak rewangi awan wengi
 F                   E
abote nandang roso kelangan..

Reff :
      Am            Dm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     G                   C          E
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Am               Dm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       G           C
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

     Dm              G
 sak tenane aku ora lilo
            C      G/B           Am
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Dm            G
 wis tak tompo.. lelakon iki
          C
 nadyan gelo..

Musik : Dm G C -G/B Am
        F Dm E..

  Am
seumpomo kembang
         Em
sing ono ing pelataran
  Dm
mati alum kepanasan
     F                    E
sing suwe ngenteni derese udan..

  Am
semono atiku
          Em
yen eling kabeh lakonku
    Dm
tak rewangi awan wengi
 F                    E
abote nandang roso kelangan..

Reff :
      Am            Dm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     G                   C          E
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Am               Dm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       G           C
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

      Am            Dm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     G                   C          E
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Am               Dm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       G           C
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

     Dm               G
 sak tenane aku ora lilo..
            C      G/B           Am
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Dm            G
 wis tak tompo.. lelakon iki
            Am
 nadyan gelo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Gm C F
        Bb Gm A..

  Dm
seumpomo kembang
         Am
sing ono ing pelataran
  Gm
mati alum kepanasan
     Bb                   A
sing suwe ngenteni derese udan..

  Dm
semono atiku
          Am
yen eling kabeh lakonku
    Gm
tak rewangi awan wengi
 Bb                  A
abote nandang roso kelangan..

Reff :
      Dm            Gm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Dm               Gm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       C           F
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

     Gm              C
 sak tenane aku ora lilo
            F      C/E           Dm
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Gm            C
 wis tak tompo.. lelakon iki
          F
 nadyan gelo..

Musik : Gm C F -C/E Dm
        Bb Gm A..

  Dm
seumpomo kembang
         Am
sing ono ing pelataran
  Gm
mati alum kepanasan
     Bb                   A
sing suwe ngenteni derese udan..

  Dm
semono atiku
          Am
yen eling kabeh lakonku
    Gm
tak rewangi awan wengi
 Bb                   A
abote nandang roso kelangan..

Reff :
      Dm            Gm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Dm               Gm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       C           F
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

      Dm            Gm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Dm               Gm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       C           F
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

     Gm               C
 sak tenane aku ora lilo..
            F      C/E           Dm
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Gm            C
 wis tak tompo.. lelakon iki
            Dm
 nadyan gelo..
Facebook
Twitter

Chord Citra & Risa - Kembang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Citra
  • Chord Risa
  •