Kunci Gitar Alfi Pradana feat. Naisya Artika Putri - Tresno Sejati

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Dm..G..Em..Am..
        Dm..G..C F C..

           Dm                G
sumunaring suryo.. gawe soyo cetho..
           Em                    Am
roso iki soyo gede.. neng jero dodo..
           Dm                 G
lekase guyonan.. saiki dadi tenan..
                  C         G    Am Dm G
tak rasakke saiki soyo wedi kelangan..

C              Dm
 gegemen siset tanganku..
               G
kanggo tombo kangenmu..
               Em
suntaken kabeh rosomu..
               Am
ben gawe teles atiku..
           Dm
adem dodo iki..
                  G
saben sender neng pundakmu
                       C       C7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku..

Reff :
                F
 ojo gampang percoyo
                 G
 kabar sing gawe loro
               Em
 ngertio neng atiku
             Am
 raono wong lio
          Dm
 aku percoyo kabeh
               G
 ucap lan janjimu
                      C
 yakin wae pasti kita bersatu..

Musik : Dm..G..Em..Am..
        Dm..G..C F C..

              Dm
gegemen siset tanganku..
               G
kanggo tombo kangenmu..
               Em
suntaken kabeh rosomu..
               Am
ben gawe teles atiku..
           Dm
adem dodo iki..
                  G
saben sender neng pundakmu
                       C       C7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku..

Reff :
                F
 ojo gampang percoyo
                 G
 kabar sing gawe loro
               Em
 ngertio neng atiku
             Am
 raono wong lio
          Dm
 aku percoyo kabeh
               G
 ucap lan janjimu
                      C      C7
 yakin wae pasti kita bersatu..

                  F
 wes banget tresnaku
                G
 manteb yo kowe siji
                  Em
 sing bakalan ngancani
          Am
 tekane mati
               Dm
 bebarengan berjuang
                 G
 yen pancen kowe sayang
                       C
 kisah cinta kita tak akan hilang..
                Dm
 yen tresnamu sejati..
 G                      F  C
  wong tuo mesti ngrestui..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em..A..F#m..Bm..
        Em..A..D G D..

           Em                A
sumunaring suryo.. gawe soyo cetho..
           F#m                   Bm
roso iki soyo gede.. neng jero dodo..
           Em                 A
lekase guyonan.. saiki dadi tenan..
                  D         A    Bm Em A
tak rasakke saiki soyo wedi kelangan..

D              Em
 gegemen siset tanganku..
               A
kanggo tombo kangenmu..
               F#m
suntaken kabeh rosomu..
               Bm
ben gawe teles atiku..
           Em
adem dodo iki..
                  A
saben sender neng pundakmu
                       D       D7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku..

Reff :
                G
 ojo gampang percoyo
                 A
 kabar sing gawe loro
               F#m
 ngertio neng atiku
             Bm
 raono wong lio
          Em
 aku percoyo kabeh
               A
 ucap lan janjimu
                      D
 yakin wae pasti kita bersatu..

Musik : Em..A..F#m..Bm..
        Em..A..D G D..

              Em
gegemen siset tanganku..
               A
kanggo tombo kangenmu..
               F#m
suntaken kabeh rosomu..
               Bm
ben gawe teles atiku..
           Em
adem dodo iki..
                  A
saben sender neng pundakmu
                       D       D7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku..

Reff :
                G
 ojo gampang percoyo
                 A
 kabar sing gawe loro
               F#m
 ngertio neng atiku
             Bm
 raono wong lio
          Em
 aku percoyo kabeh
               A
 ucap lan janjimu
                      D      D7
 yakin wae pasti kita bersatu..

                  G
 wes banget tresnaku
                A
 manteb yo kowe siji
                  F#m
 sing bakalan ngancani
          Bm
 tekane mati
               Em
 bebarengan berjuang
                 A
 yen pancen kowe sayang
                       D
 kisah cinta kita tak akan hilang..
                Em
 yen tresnamu sejati..
 A                      G D
  wong tuo mesti ngrestui..

Chord Alfi Pradana feat. Naisya Artika Putri - Tresno Sejati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Alfi Pradana
  • Chord Naisya Artika Putri
  •