Kunci Gitar Wasu Band - GaGeGo (Kringet Bareng Awakmu)

Transpose:
G                 Am
gagego aku pingin ketemu..
D                 G
gagego cepet moro omahku..
G                Am
gagego aku wes kadung kudu..
D                     G
gagego kringet bareng awakmu..

Intro : G  Am  D  G  D
                      (eghh..)

G                Am
piyeleh omahku kadung aman..
D                    G
ra ndandeh wes raono gangguan..
G               Am
masaem aku wes ora tahan..
D                     G
wesgo lah kadung kudu kringetan..

Reff :
       C
 kowe ojo rame-rame,
         D          G
 kuwatir krungu liyane
         Am
 jangan bilang siapa-siapa,
      D               G
 ini urusan kita berdua..

        C
 awak dewe butuh bumbu, 
           D            G
 bengkoang timun lan jambu
           Am
 kringetan bareng awakmu,
          D                  G
 mangan rujak neng njero omahku..

Musik : G  Am  D  G
        C  D G  Am  D  G  D..
                          (eghh..)

G                Am
piyeleh omahku kadung aman..
D                    G
ra ndandeh wes raono gangguan..
G               Am
masaem aku wes ora tahan..
D                     G
wesgo lah kadung kudu kringetan..

Reff :
       C
 kowe ojo rame-rame,
         D          G
 kuwatir krungu liyane
         Am
 jangan bilang siapa-siapa,
      D               G
 ini urusan kita berdua..

        C
 awak dewe butuh bumbu, 
           D            G
 bengkoang timun lan jambu
           Am
 kringetan bareng awakmu,
          D                  G
 mangan rujak neng njero omahku..

       C
 kowe ojo rame-rame,
         D          G
 kuwatir krungu liyane
         Am
 jangan bilang siapa-siapa,
      D               G
 ini urusan kita berdua..

        C
 awak dewe butuh bumbu, 
           D            G
 bengkoang timun lan jambu
           Am
 kringetan bareng awakmu,
          D                  G
 mangan rujak neng njero omahku..
          Am  D                G
 mangan rujak.. neng njero omahku..
Facebook
Twitter

Chord Wasu Band - GaGeGo (Kringet Bareng Awakmu)


Lihat semua :
  • Chord Wasu Band
  •