Kunci Gitar Vita Alvia - Aku Ikhlas

Transpose:
Intro : Am F G C
        F G….

               C
puas puasno atimu..
C7                          F
 ra sah tanggung yen arep nglarani aku..
Fm                     C
 aku menak tak nyawang polahmu..
    Dm               G
tak trimone masio atiku tatu..

            C
tutugno lakumu..
C7                      F
 katekno nggonmu nggawe panas atiku..
Fm                   C
 arep piye kowe eman sifatmu..
    Dm     G         C
gur nuruti kesenenganmu..

Reff :
   F                   G
 masio abot.. ning tak songgone..
 Em                        Am    A
  ikhlas ra ikhlas wis tak trimone..
         Dm
 masio dilarakke..
  G                      C        C7
 aku lilo mergo wedi kelangan kowe..

    F                G
 pandongaku.. sak bendinane..
 Em                    Am    A
  mugo kowe.. kelingan janjine..
           Dm
 wis cukup semene..
   G                     C
 pacobanku lan ono mandegke..

Musik : C.....
        Am F G C
        F G..

            C
tutugno lakumu..
C7                      F
 katekno nggonmu nggawe panas atiku..
Fm                   C
 arep piye kowe eman sifatmu..
    Dm     G         C
gur nuruti kesenenganmu..

Reff :
   F                   G
 masio abot.. ning tak songgone..
 Em                        Am    A
  ikhlas ra ikhlas wis tak trimone..
         Dm
 masio dilarakke..
  G                      C        C7
 aku lilo mergo wedi kelangan kowe..

    F                G
 pandongaku.. sak bendinane..
 Em                    Am    A
  mugo kowe.. kelingan janjine..
           Dm
 wis cukup semene..
   G                     C
 pacobanku lan ono mandegke..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - Aku Ikhlas


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •