Kunci Gitar Rinda Bimar - Reksogati Ninggal Janji

Transpose:
Intro : C Am F G
        C Am F G C -F -G
        Am..

Am                C
 kemerlip lintang.. neng langit..
F                 C         G
 ngelengake aku marang sliramu..
Am                Em
 senadyan wes suwe.. lawase..
F              C      G
 kisah asmoro awake dewe..

F                      C
 tetep tak simpen neng njero atiku..
F                C           G   
 senadyan saiki àku wes karo wong liyo..
F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F
 kembang tresno iki..

Reff :
       C              Am
 kisah indah.. neng mediun..
      F          C    G
 alun alun.. rekso gati..
     C              Am
 senadyan to.. tali tresno..
       F    G   C
 pedot pupus.. ora dadi..

Int. -Dm -Am -F G

Am              C
 ora tak getuni.. ngenal awakmu..
F                  C       G
 wes tak lilakne pahit manise
F                      C
 tetep tak simpen neng njero atiku..
F                C           G
 senadyan saiki aku wes karo wong liyo..
F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F  G
 kembang tresno iki..

Reff :
       C              Am
 kisah indah.. neng mediun..
      F    G     C    G
 alun alun.. rekso gati..
     C              Am
 senadyan to.. tali tresno..
       F    G    C
 pedot pupus.. ora dadi..

Musik : G# Bb D# Cm
        G# Bb C..
        F     G  C     Am
         ha.. a.. ha.. a..
        F G C -F -G C

F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F  G
 kembang tresno iki..

Reff :
       C              Am
 kisah indah.. neng mediun..
      F    G     C    G
 alun alun.. rekso gati..
     C              Am
 senadyan to.. tali tresno..
       F    G    C    G
 pedot pupus.. ora dadi..

       C              Am
 kisah indah.. neng mediun..
      F    G    C     G
 alun alun.. dadi saksi..
        C              Am
 sampai jumpa.. sampai nanti..
       F    G         C
 rekso gati.. ninggal janji..
 Am     F    G         C
  rekso gati.. ninggal janji..

Chord Rinda Bimar - Reksogati Ninggal Janji


Lihat semua :
  • Chord Rinda Bimar
  •