Kunci Gitar New Stress Royal - Milih Liyane (ML)

Transpose:
Capo di fret 2

C          D          Em
mergo kahananmu.. tresnoku dikorbanke..
                C          D         G
iki wis pancen angel.. ra iso diteruske..

Intro : C D Em..
        C D G..

          C      D          G
aku wis suwe.. kenal karo koe..
              C        D            G
sing tak karepke.. ora mung konco wae ..
          C           D         Em
aku wis suwe.. duwe roso karo koe..
            C          D         G
nanging awakmu.. malah milih liyane..

Reff : 
           C            D        G
 tresnoku iki.. yo mung kanggo koe..
            C     D     G
 ra bakal maleh.. selawase..
           C            D      Em
 tresnoku iki.. yo mung siji wae..
            C         D         G D
 senadyan koe.. malah milih liyane.. 
 
       C                D
mbiyen kandamu aku sing mbok karepke
       G
mung karo aku urip sing sak tenane
        Am             D
nanging saiki koe mung ngapusi wae
        G
neng mburiku koe malah milih liyane..

      C                  D
janji ra bakal niggalke aku ko ngene
      Em
kabeh kata sayangmu ora ono ajine
   Am                    D
onone mung sio-sio kalah karo bondone
       G
yo wis aku tak sing lungo
aku tak milih liyane wae..
 
Musik : C D Em..
        Am D G..
        C D Em G
        Am D G..

              C             D      G
janjimu neng aku.. jare tresnomu gede..
          C        D           G
malah jebule.. ono ing lambe wae..
             C          D          Em
mergo kahananmu.. tresnoku dikorbanke..
                C          D         G
iki wis pancen angel.. ra iso diteruske..

Reff : 
           C            D        G
 tresnoku iki.. yo mung kanggo koe..
            C     D     G
 ra bakal maleh.. selawase..
           C            D      Em
 tresnoku iki.. yo mung siji wae..
            C         D         G
 senadyan koe.. malah milih liyane..

           C            D        G
 tresnoku iki.. yo mung kanggo koe..
            C     D     G
 ra bakal maleh.. selawase..
           C            D      Em
 tresnoku iki.. yo mung siji wae..
            C         D         G
 senadyan koe.. malah milih liyane..
         C         D           G
 matur nuwun.. aku wis tok larani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

             D          E          F#m
mergo kahananmu.. tresnoku dikorbanke..
                D          E         A
iki wis pancen angel.. ra iso diteruske..

Intro : D E F#m..
        D E A..

          D      E          A
aku wis suwe.. kenal karo koe..
              D        E            A
sing tak karepke.. ora mung konco wae ..
          D           E         F#m
aku wis suwe.. duwe roso karo koe..
            D          E         A
nanging awakmu.. malah milih liyane..

Reff : 
           D            E        A
 tresnoku iki.. yo mung kanggo koe..
            D     E     A
 ra bakal maleh.. selawase..
           D            E      F#m
 tresnoku iki.. yo mung siji wae..
            D         E         A  E
 senadyan koe.. malah milih liyane.. 
 
       D                E
mbiyen kandamu aku sing mbok karepke
       A
mung karo aku urip sing sak tenane
        Bm             E
nanging saiki koe mung ngapusi wae
        A
neng mburiku koe malah milih liyane..

      D                  E
janji ra bakal niggalke aku ko ngene
      F#m
kabeh kata sayangmu ora ono ajine
   Bm                    E
onone mung sio-sio kalah karo bondone
       A
yo wis aku tak sing lungo
aku tak milih liyane wae..
 
Musik : D E F#m..
        Bm E A..
        D E F#m A
        Bm E A..

              D             E      A
janjimu neng aku.. jare tresnomu gede..
          D        E           A
malah jebule.. ono ing lambe wae..
             D          E          F#m
mergo kahananmu.. tresnoku dikorbanke..
                D          E         A
iki wis pancen angel.. ra iso diteruske..

Reff : 
           D            E        A
 tresnoku iki.. yo mung kanggo koe..
            D     E     A
 ra bakal maleh.. selawase..
           D            E      F#m
 tresnoku iki.. yo mung siji wae..
            D         E         A
 senadyan koe.. malah milih liyane..

           D            E        A
 tresnoku iki.. yo mung kanggo koe..
            D     E     A
 ra bakal maleh.. selawase..
           D            E      F#m
 tresnoku iki.. yo mung siji wae..
            D         E         A
 senadyan koe.. malah milih liyane..
         D         E           A
 matur nuwun.. aku wis tok larani..

Chord New Stress Royal - Milih Liyane (ML)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord New Stress Royal
  •