Kunci Gitar Klaten Music ft Depita - Kangen Koe

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G Am D..

G
kelingan bengi iki
opo seng tak rasakke..
   Em
tanpo koe neng sandingku
tanpo koe neng ati
   C
saiki awakmu..
             D
wes oleh penggantiku..

G
cobo tak iklaske
opo seng tak karepke..
  Em
bahagia karo koe
cobo tak iklaske
      C
yen kui dadi dalane..
         D
aku ro koe..

       C
nganti saiki ra ngerti
opo seng tak rasakke
      G   D/F#  Em
neng ati..ku.. iki..
    Am
koe wes ra bakal iso
      C               D
tak duweni aku kuat dewe.. neng kene..

Reff :
 C                  D
  mung dongaku go koe..
       G         D/F#    Em
 mugo uripmu bahagia sak lawase..
       Am
 tak kuatke atiku..
 D                  G
  nyawang koe bakal dadi siji..

Musik : C..D..G D/F# Em..D..

G
cobo tak iklaske
opo seng tak karepke..
  Em
bahagia karo koe
cobo tak iklaske
      C
yen kui dadi dalane..
         D
aku ro koe..

       C
nganti saiki ra ngerti
opo seng tak rasakke
      G         Em
neng ati..ku.. iki..
    Am
koe wes ra bakal iso
      C               D
tak duweni aku kuat dewe.. neng kene..

Reff :
 C                  D
  mung dongaku go koe..
       G         D/F#    Em
 mugo uripmu bahagia sak lawase..
       Am
 tak kuatke atiku..
 D                  G
  nyawang koe bakal dadi siji..

 C                 D
  wes ilang angen-angenku ..
             G          D/F#   Em
 seng mbiyen berharap koe dadi jodoku..
       Am
 wes seprene suene..
 C      D
  wes seprene suene..
                    G..
 jujur aku kangen koe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m F#..

B
kelingan bengi iki
opo seng tak rasakke..
   G#m
tanpo koe neng sandingku
tanpo koe neng ati
   E
saiki awakmu..
             F#
wes oleh penggantiku..

B
cobo tak iklaske
opo seng tak karepke..
  G#m
bahagia karo koe
cobo tak iklaske
      E
yen kui dadi dalane..
         F#
aku ro koe..

       E
nganti saiki ra ngerti
opo seng tak rasakke
      B  F#/Bb  G#m
neng ati..ku.. iki..
    C#m
koe wes ra bakal iso
      E               F#
tak duweni aku kuat dewe.. neng kene..

Reff :
 E                  F#
  mung dongaku go koe..
       B         F#/Bb   G#m
 mugo uripmu bahagia sak lawase..
       C#m
 tak kuatke atiku..
 F#                 B
  nyawang koe bakal dadi siji..

Musik : E..F#..B F#/Bb G#m..F#..

B
cobo tak iklaske
opo seng tak karepke..
  G#m
bahagia karo koe
cobo tak iklaske
      E
yen kui dadi dalane..
         F#
aku ro koe..

       E
nganti saiki ra ngerti
opo seng tak rasakke
      B         G#m
neng ati..ku.. iki..
    C#m
koe wes ra bakal iso
      E               F#
tak duweni aku kuat dewe.. neng kene..

Reff :
 E                  F#
  mung dongaku go koe..
       B         F#/Bb   G#m
 mugo uripmu bahagia sak lawase..
       C#m
 tak kuatke atiku..
 F#                 B
  nyawang koe bakal dadi siji..

 E                 F#
  wes ilang angen-angenku ..
             B          F#/Bb  G#m
 seng mbiyen berharap koe dadi jodoku..
       C#m
 wes seprene suene..
 E      F#
  wes seprene suene..
                    B..
 jujur aku kangen koe..
Facebook
Twitter

Chord Klaten Music ft Depita - Kangen Koe

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Depita
  • Chord Klaten Music
  •