Kunci Gitar Bayu G2B - Sadar Posisi

Transpose:
          C           G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F              C
senadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

         C           G
mbiyen kowe ningal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                 G
 aku kudu sadari posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G            Am
malah milih wong liyo..

                         Em
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane...

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am                G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

Musik : C F Am G
        C F Am G   

          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F              C
senadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

         C           G
mbiyen kowe ningal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                 G
 aku kudu sadari posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G            Am
malah milih wong liyo..

                         Em
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane...

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am                G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

        C          C-Dm
 remuk atiku nompo layang
  -Em      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am                G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..
 
[[[ORIGINAL CHORD]]]
 
           B          F#
wes tak cubo nguatke ati
      G#m        D#m
nompo kasunyatan iki
E              B
senadyan perih rasane
      C#m        F#
aku kudu sadar diri..

         B           F#
mbiyen kowe ningal lungo
        G#m       D#m
tanpo pamit karo aku
      E            B
saiki we teko ning ngarepku
     C#m        F#         B
mung ngeterke undangan rabimu..

G#m                F#
 aku kudu sadari posisi
                   E
ra bakal biso nduweni
                        B
mergo kowe sing tak tresno
      F#           G#m
malah milih wong liyo..

                         D#m
mung iso tak pendem ning ati
                     E
roso sayang ro tresnoku iki
             F#
aku tresno kowe
                F#
kowe tresno liyane...

Reff :
        B
 remuk atiku nompo layang
          E
 undangan rabimu
           G#m
 mbubrahke crito tresno iki
           F#
 marang sliramu..

             B
 gandeng wes suwe
                 E
 jebul aku dudu jodone
     G#m               F#
 matursuwun.. kowe wes tau
                  B
 gawe kisah ning uripku..

Musik : B E G#m F#
        B E G#m F#..

          B          F#
wes tak cubo nguatke ati
      G#m        D#m
nompo kasunyatan iki
E              B
senadyan perih rasane
      C#m        F#
aku kudu sadar diri..

         B           F#
mbiyen kowe ningal lungo
        G#m       D#m
tanpo pamit karo aku
      E            B
saiki we teko ning ngarepku
     C#m        F#         B
mung ngeterke undangan rabimu..

G#m                F#
 aku kudu sadari posisi
                   E
ra bakal biso nduweni
                        B
mergo kowe sing tak tresno
      F#           G#m
malah milih wong liyo..

                         D#m
mung iso tak pendem ning ati
                     E
roso sayang ro tresnoku iki
             F#
aku tresno kowe
                F#
kowe tresno liyane...

Reff :
        B
 remuk atiku nompo layang
          E
 undangan rabimu
           G#m
 mbubrahke crito tresno iki
           F#
 marang sliramu..

             B
 gandeng wes suwe
                 E
 jebul aku dudu jodone
     G#m               F#
 matursuwun.. kowe wes tau
                  B
 gawe kisah ning uripku..

        B          B-C#m
 remuk atiku nompo layang
          E
 undangan rabimu
           G#m
 mbubrahke crito tresno iki
           F#
 marang sliramu..

             B
 gandeng wes suwe
                 E
 jebul aku dudu jodone
     G#m               F#
 matursuwun.. kowe wes tau
                  B
 gawe kisah ning uripku..

Chord Bayu G2B - Sadar Posisi


Lihat semua :
  • Chord Bayu G2B
  •