Kunci Gitar Baby Shima - Mbalik Kucing

Transpose:
Capo di fret 5

Am
mbalik kucing
              F   
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan..

Intro : Am G F G
        Am G F G
        Am

                 Am
biyen mangen klemben
               G
saiki mangen roti
                      F
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    G
saiki golek pacar lagi..

                 Am
po ra ono sing gelem
                G
njaluk mbalik lagi
              F
aku lalekne wae
                    G
mergo wes ra dadi siji..

Reff :
          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 saiki dewe wes mantan
                   G
 ra sah ngimpi balikan..

          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 ketimbang dewe mbalik
                       G
 mending golek anyar wae..
 
          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 saiki dewe wes mantan
                   G
 ra sah ngimpi balikan..

          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 ketimbang dewe mbalik
                       G
 mending golek anyar wae..

Musik : Am G F G
        Am G F G
        Am

         Am
mbalik kucing..
         Am
mbalik kucing..

                 Am
biyen mangen klemben
               G
saiki mangen roti
                      F
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    G
saiki golek pacar lagi..

                 Am
po ra ono sing gelem
                G
njaluk mbalik lagi
              F
aku lalekne wae
                    G
mergo wes ra dadi siji..

Reff :
          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 saiki dewe wes mantan
                   G
 ra sah ngimpi balikan..

          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 ketimbang dewe mbalik
                       G
 mending golek anyar wae..
 
          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 saiki dewe wes mantan
                   G
 ra sah ngimpi balikan..

          Am
 mbalik kucing
               F   
 emoh mbalik kucing
                   C
 ketimbang dewe mbalik
                       G
 mending golek anyar wae..

Outro : Am F C G
        Am F C G
        Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

         Dm
mbalik kucing
              Bb  
emoh mbalik kucing
                  F
saiki dewe wes mantan
                  C
ra sah ngimpi balikan..

Intro : Dm C Bb C
        Dm C Bb C
        Dm

                 Dm
biyen mangen klemben
               C
saiki mangen roti
                      Bb
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    C
saiki golek pacar lagi..

                 Dm
po ra ono sing gelem
                C
njaluk mbalik lagi
              Bb
aku lalekne wae
                    C
mergo wes ra dadi siji..

Reff :
          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 saiki dewe wes mantan
                   C
 ra sah ngimpi balikan..

          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 ketimbang dewe mbalik
                       C
 mending golek anyar wae..
 
          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 saiki dewe wes mantan
                   C
 ra sah ngimpi balikan..

          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 ketimbang dewe mbalik
                       C
 mending golek anyar wae..

Musik : Dm C Bb C
        Dm C Bb C
        Dm

         Dm
mbalik kucing..
         Dm
mbalik kucing..

                 Dm
biyen mangen klemben
               C
saiki mangen roti
                      Bb
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    C
saiki golek pacar lagi..

                 Dm
po ra ono sing gelem
                C
njaluk mbalik lagi
              Bb
aku lalekne wae
                    C
mergo wes ra dadi siji..

Reff :
          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 saiki dewe wes mantan
                   C
 ra sah ngimpi balikan..

          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 ketimbang dewe mbalik
                       C
 mending golek anyar wae..
 
          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 saiki dewe wes mantan
                   C
 ra sah ngimpi balikan..

          Dm
 mbalik kucing
               Bb  
 emoh mbalik kucing
                   F
 ketimbang dewe mbalik
                       C
 mending golek anyar wae..

Outro : Dm Bb F C
        Dm Bb F C
        Dm

Chord Baby Shima - Mbalik Kucing


Lihat semua :
  • Chord Baby Shima
  •