Kunci Gitar The Margondhes - Kalah

Transpose:
Intro : C C7 F Fm G..

 C         C7           F    Fm
ora popo kabeh iki tak tompo..
      Am         D        G
yen kui wes dadi keputusanmu..
     F         C
yen aku kudu kalah
 E           Am       G     F
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
          G
tak trima tri..makke..

 C        C7           F  Fm
ora ono tibo sing ra loro..
        Am  -G       D          G
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
     F         C
yen aku kudu lungo
 E          Am     G    F
aku wes legowo, mergo kabeh iki
           G
garis sing Kuoso..

Reff :
            C      E
 wes pancen da-lan-ku..
   Am       A
 kudu kuat atiku
          Dm
 senadyan keloro loro
            G
 sing tak roso neng atiku..

       C          E
 kabeh tak li-lak-ke..
     Am  -G      D
 tresnaku sing gede
           Dm
 mung mbok sia-siakke
      Fm            G        C G
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..

 C         C7          F    Fm
ora popo kabeh iki tak tompo..
      Am         D        G
yen kui wes dadi keputusanmu..
     F         C
yen aku kudu kalah
 E           Am       G     F
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
          G
tak trima tri..makke..

 C        C7           F Fm
ora ono tibo sing ra loro..
        Am           D          G
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
     F         C
yen aku kudu lungo
 E          Am     G    F
aku wes legowo, mergo kabeh iki
           G
garis sing Kuoso..

Reff :
            C      E
 wes pancen da-lan-ku..
   Am       A
 kudu kuat atiku
          Dm
 senadyan keloro loro
            G
 sing tak roso neng atiku..

       C          E
 kabeh tak li-lak-ke..
     Am  -G      D
 tresnaku sing gede
           Dm
 mung mbok sia-siakke
      Fm         G
 mugo kowe ngerti..

            C      E
 wes pancen da-lan-ku..
   Am       A
 kudu kuat atiku
          Dm
 senadyan keloro loro
            G
 sing tak roso neng atiku..

       C          E
 kabeh tak li-lak-ke..
     Am  -G      D
 tresnaku sing gede
           Dm
 mung mbok sia-siakke
      Fm            G        Am G F
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..
            Am G F
 kepiye rasane..
   G        C 
 kepiye rasane..

Outro : C C7 F Fm

 C        C7          F
orapopo kabeh iki tak tompo..

[[[VERSI ASLI]]]

Catatan :
Untuk chord G7 = G7/D
Chord G7 bass di Dm

Intro : G G7 C Cm D..

 G         G7          C    Cm
ora popo kabeh iki tak tompo..
      Em         A        D
yen kui wes dadi keputusanmu..
     C         G
yen aku kudu kalah
 B           Em       D     C
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
          D
tak trima tri..makke..

 G        G7           C  Cm
ora ono tibo sing ra loro..
        Em  -D       A          D
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
     C         G
yen aku kudu lungo
 B          Em     D    C
aku wes legowo, mergo kabeh iki
           D
garis sing Kuoso..

Reff :
            G      B
 wes pancen da-lan-ku..
   Em       E
 kudu kuat atiku
          Am
 senadyan keloro loro
            D
 sing tak roso neng atiku..

       G          B
 kabeh tak li-lak-ke..
     Em  -D      A
 tresnaku sing gede
           Am
 mung mbok sia-siakke
      Cm            D        G  D
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..

 G         G7          C    Cm
ora popo kabeh iki tak tompo..
      Em         A        D
yen kui wes dadi keputusanmu..
     C         G
yen aku kudu kalah
 B           Em       D     C
aku bakal ngalah, sak kalah kalahe..
          D
tak trima tri..makke..

 G        G7           C  Cm
ora ono tibo sing ra loro..
        Em           A          D
mung mergo kowe rung tau ngrasakke..
     C         G
yen aku kudu lungo
 B          Em     D    C
aku wes legowo, mergo kabeh iki
           D
garis sing Kuoso..

Reff :
            G      B
 wes pancen da-lan-ku..
   Em       E
 kudu kuat atiku
          Am
 senadyan keloro loro
            D
 sing tak roso neng atiku..

       G          B
 kabeh tak li-lak-ke..
     Em  -D      A
 tresnaku sing gede
           Am
 mung mbok sia-siakke
      Cm         D
 mugo kowe ngerti..

            G      B
 wes pancen da-lan-ku..
   Em       E
 kudu kuat atiku
          Am
 senadyan keloro loro
            D
 sing tak roso neng atiku..

       G          B
 kabeh tak li-lak-ke..
     Em  -D      A
 tresnaku sing gede
           Am
 mung mbok sia-siakke
      Cm            D        Em D C
 mugo kowe ngerti kepiye rasane..
            Em D C
 kepiye rasane..
   D       (G)
 kepiye rasane..

Outro : G G7 C Cm

 G        G7          C
orapopo kabeh iki tak tompo..

Chord The Margondhes - Kalah

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord The Margondhes
  •