Kunci Gitar Relawan Asmara - Tresno Tenan

Transpose:
Intro : Am D Bm Em
        Am D G D

     G
perjuanganku..
                  C
ora ndelok awan wengi..
           -G/B   Am  
yo mung kanggo sliramu..
D                    G D
 sing bakale tak enteni..

  G
katresnanku..
                    C
bondo dunyo tanpo wangen..
          -G/B   Am
kanggo mbuktekke atiku..
D                        G
 sing tresno marang sliramu..

 Bm                  Em
udan.. bledeg tak adepi..
  Bm                 Em
tangis..ku wis ora mili..
         Am
nanging opo bukti
      D              G
koe malah.. ngeliyo ati..

Reff :
          C
 tresno tenan atiku..
 D                      Bm
  kangen tenanan marang sliramu..
 E              Am
  opo ra ngerti karepku..
 D                 G   Dm
  opo ra ngerteni atiku..

   G           C
 yowis tak sabari saiki..
 D                 Bm
  remuk rosone ati iki..
 E                Am    
  kabeh wis tak turuti..
 D                 G
  ojo nyengsarake ati..

Musik : Em C D G
        Em C D G..

 Bm                  Em
udan.. bledeg tak adepi..
  Bm                 Em
tangis..ku wis ora mili..
         Am
nanging opo bukti
      D              G
koe malah.. ngeliyo ati..

Reff :
          C
 tresno tenan atiku..
 D                      Bm
  kangen tenanan marang sliramu..
 E              Am
  opo ra ngerti karepku..
 D                 G   Dm
  opo ra ngerteni atiku..

   G           C
 yowis tak sabari saiki..
 D                 Bm
  remuk rosone ati iki..
 E                Am    
  kabeh wis tak turuti..
 D                 G
  ojo nyengsarake ati..
       Am
 wis cukup..
 D               G
  ora usah dibaleni..
Facebook
Twitter

Chord Relawan Asmara - Tresno Tenan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Relawan Asmara
  •