Kunci Gitar Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang

Transpose:
Reff :
  C               D
 uwes ojo nakal sayang..
  G                Em
 aku wes towok kelaran..
     Am                D
 ngerti kowe seneng ganjen
               G
 marang wong wadon liyan..

     C               D
 wes cukup nglarani aku..
  G                Em
 aku njalok tulus atimu..
         Am          D
 sayang aku, ngelem aku
         G
 ning sandingmu..

Intro : C D G Em
        Am D G..
        C D G Em
        Am D G..

Em                    C
loro rasane ati mergo kowe..
       D             G
perhatiane.. nang liane..
Em                         C
bola bali nglarani.. kesel ati..
           D                G
sing tak rasakke.. marang kowe..

      C    D            G
mergo kowe.. sing tak sayangi..
Em         C    D        G
 mung karo kowe.. uripku iki..

Reff :
  C               D
 uwes ojo nakal sayang..
  G                Em
 aku wes towok kelaran..
     Am                D
 ngerti kowe seneng ganjen
               G
 marang wong wadon liyan..

     C               D
 wes cukup nglarani aku..
  G                Em
 aku njalok tulus atimu..
         Am          D
 sayang aku, ngelem aku
         G
 ning sandingmu..

Musik : C D G Em
        Am D G..
        C D G Em
        Am D G..

      C    D            G
mergo kowe.. sing tak sayangi..
Em         C    D        G
 mung karo kowe.. uripku iki..

Reff :
  C               D
 uwes ojo nakal sayang..
  G                Em
 aku wes towok kelaran..
     Am                D
 ngerti kowe seneng ganjen
               G
 marang wong wadon liyan..

     C               D
 wes cukup nglarani aku..
  G                Em
 aku njalok tulus atimu..
         Am          D
 sayang aku, ngelem aku
         G
 ning sandingmu..

  C               D
 uwes ojo nakal sayang..
  G                Em
 aku wes towok kelaran..
     Am                D
 ngerti kowe seneng ganjen
               G
 marang wong wadon liyan..

     C               D
 wes cukup nglarani aku..
  G                Em
 aku njalok tulus atimu..
         Am          D
 sayang aku, ngelem aku
         G    Em
 ning sandingmu..
         Am          D
 sayang aku, ngelem aku
         G   
 ning sandingmu..

Chord Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Inge Pradipta
  •